اعلایی با اشاره به این که فرودگاه مهران متعلق به وزارت نفت بوده، به این معنی که وزارت نفت پذیرفته است که هزینه ایجاد آن را پرداخت کند، اضافه کرد: بر این اساس به زودی کار ایجاد فرودگاه در مرز مهران توسط وزارت نفت اجرایی و محقق میشود.
استاندار ایلام گفت: احداث فرودگاه در مرز بینالمللی مهران قطعی شده و به زودی کار ایجاد فرودگاه در مرز مهران اجرایی میشود.
مهندس مجتبی اعلایی در گفتوگو با ایسنا ضمن اعلام این خبر اظهارکرد: یکی از موضوعاتی که ماهها است پیگیر تحقق آن هستیم موضوع ایجاد فرودگاه در مهران است.
وی با بیان این که این موضوع دارای مصوبه سفر سوم هیات دولت به استان است و تلاش برای تحقق آن از ماهها پیش آغاز شده است، افزود: اخیرا با تلاشهای صورت گرفته مسئولان استان ؛ این مهم در حضور وزیر راه و شهرسازی طرح شده و دستورات لازم را برای صدور مجوزهای آن صادر شد.
اعلایی با اشاره به این که فرودگاه مهران متعلق به وزارت نفت بوده، به این معنی که وزارت نفت پذیرفته است که هزینه ایجاد آن را پرداخت کند، اضافه کرد: بر این اساس به زودی کار ایجاد فرودگاه در مرز مهران توسط وزارت نفت اجرایی و محقق میشود.
استاندار ایلام تحقق این مهم را کمک بزرگی برای توسعه استان اعلام و عنوان کرد: فرودگاه احداثی در مهران مزیتهای متعدد و مختلفی نسبت به فرودگاه شهدای ایلام در شهر ایلام دارد.
اعلایی گفت: فرودگاه مهران مانند فرودگاه ایلام در منطقه کوهستانی ایجاد نخواهد شد و کنسلی پروازهای فرودگاه ایلام که به واسطه وجود کوههای ایلام روی میدهد در شهر مرزی مهران وجود نخواهد داشت.
طرح 2فوریتی کاهش روبط ایران با انگلیس در مجلس تهیه شده و به امضای 20 نماینده مجلس هم رسیده است.
این نماینده مجلس که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار جهان گفت: این طرح در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس تهیه شده و قید 2 فوریت هم دارد.
وی که از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است، تصریح کرد: در این طرح خواسته شده که به دلیل سیاست های خصمانه انگلیس علیه ایران، جمهوری اسلامی ایران کلیه روابط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خود را به این کشور کاهش دهد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این طرح در جلسه فردا چهارشنبه مجلس مطرح خواهد شد، گفت: این طرح بزودی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قطعا امضای این طرح افزایش خواهد یافت و طراحان تصمیم دارند تا در جلسه روز چهارشنبه امضاهای بیشتری برای آن جمع کنند.
وی افزود: بسیاری از نمایندگان شاخص مجلس و از جمله اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و هیئت رئیسه آن این طرح را امضا کردند.
در سالهای گذشته زمزمه کاهش و حتی قطع رابطه با دولت انگلیس در مجلس شنیده می شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تاریخ 23 دیماه سال 1388 یک فوریت طرح طرح الزام دولت جمهوری اسلامی ایران به قطع رابطه کامل سیاسی با دولت انگلستان را در دستور کار خود داشتند که در آن روز فوریت این طرح به تصویب نمایندگان رسیده و بررسی مواد آن در دستور کار قرار گرفت اما پس از آغاز بررسیها، با نظر رئیس مجلس طرح مذکور برای بررسی بیشتر به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارسال شد.
کمیسیون امنیت ملی نیز در گامهای اولیه به بررسی حوزههای کاهش و قطع کامل رابطه با دولت بریتانیا پرداخت؛ این کمیسیون در جلسات اولیه بررسی، طرح مذکور را از قطع کامل روابط به کاهش روابط تغییر داد، اما با این وجود، گذشت زمان این طرح را به جمع طرحهای مسکوت مانده فرستاد.
بر اساس ماده واحده طرح الزام دولت جمهوری اسلامی ایران به قطع رابطه کامل سیاسی با دولت انگلستان، دولت موظف بود از تاریخ تصویب این قانون کلیه روابط سیاسی خود با دولت انگلستان را متوقف و به حالت تعلیق درآورد.
تبصره 1-دولت موظف بود هم زمان با توقف ارتباطات سیاسی، دعاوی خود مبنی بر ضرر و زیانهای مادی و معنوی به ملت ایران در طول سالیان گذشته را در مجامع داخلی و بینالمللی دنبال نموده و هر شش ماه از نتیجه اقدامات خود مجلس شورای اسلامی را مطلع کند.
تبصره 2- چنانچه دولت انگلستان از اقدامات خود علیه دولت و ملت ایران عذرخواهی رسمی و علنی نماید، برقراری ارتباط مجدد موکول به نظر مجلس شورای اسلامی است.
سایت فاکس نیوز نوشت: «ترس از سپاه قدس بسیار زیاد شده است. مسئله مهم و دشمن اصلی در حال حاضر سپاه قدس و درک ایدئولوژی آنهاست.»
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز؛ سایت فاکس نیوز، روز سه شنبه 22 نوامبر(1 آذر) نوشت: «ایران هرگز برنامه هسته ای خود را متوقف نخواهد کرد چرا که معتقد است خداوند از کشورش حفاظت می کند. ایرانی ها بدون توجه به تهدیدات و بیانیه های غرب مبنی بر تشدید تحریم ها به فعالیت های خود ادامه می دهند.»
این سایت ادامه داد: «هنوز هیچ توافقی بین آمریکا و متحدانش ایجاد نشده است و نتوانستند ایران را متوقف کنند چرا که آنها در درک درست ایران و چیزی که ایرانیان آن را اسلام ناب می نامند شکست خورده اند.»
فاکس نیوز افزود: «تحلیلگران معتقدند که تحریم ها و میانجیگری های دیپلماتیک در مقابله با ایران نمی تواند کاری از پیش ببرد. تقریباً 10 سال پیش که آمریکا حضور گسترده نظامی در خاورمیانه را اجرایی کرد اصلاً فکر نمی کرد چنین قدرتی را در مقابل خود ببیند. مشکلی که هم اکنون آمریکا با آن مواجه شده سپاه قدس ایران است که تنها بخشی از مشکل اصلی آمریکا یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.»
این سایت آمریکایی در مورد مشکل اصلی آمریکا در مقابله با ایران نوشت: «مشکل اصلی و مهم غرب در برابر ایران این است که غربی ها حقیقت ایدئولوژی که ایران به آن تکیه کرده است را فراموش کرده اند. اکنون آمریکا بزرگترین مشکل خود را آینده ای می بیند که اسلام سیاسی جهان را پر کند؛ مدلی که ایران با اجرای آن هم در زمینه دینی و هم سیاسی موفق بوده است.»
فاکس نیوز در پایان نوشت: «ترس از سپاه قدس بسیار زیاد شده است. آنها دلیرترین مردان ایران هستند که بدون هیچ تردیدی در مناطق بسیار حساس و خطرناک می جنگند و تنها به فکر گسترش اسلام هستند. مسئله مهم و دشمن اصلی در حال حاضر سپاه قدس و درک ایدئولوژی آنهاست.»
معاون حقوقی رئیس جمهور در مورد پرونده قضایی مدیر مسئول روزنامه ایران گفت: از جزئیات پرونده اطلاعی ندارم ولی در این مورد مطیع قانونیم البته به شرطی که مراحل حقوقی و قانونی آن به درستی طی شود.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، فاطمه بداغی،در پاسخ به اینکه آیا دولت وارد پرونده حقوقی مدیرمسئول روزنامه ایران شده است، گفت: بنده به عنوان معاون حقوقی ریاست جمهوری اطلاع دقیقی از این پرونده ندارم زیرا این پرونده مرتبط با روزنامه ایران و مدیرمسئول این روزنامه است. وی افزود: اگر پرونده در اختیار معاونت حقوقی ریاست جمهوری قرار بگیرد ما مطیع قانونیم و احکام قضایی را می پذیریم. البته به شرطی که مراحل حقوقی و قانونی آن به درستی طی شود. بنا بر این گزارش فاطمه بداغی که در حاشیه برگزاری همایش ملی زنان سرپرست خانوار که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد در بخشی از سخنان خود در پاسخ به سئوالی درباره نحوه مواجهه دولت با موضوع بازداشت جوانفکر گفت با بیان اینکه هیات دولت برای دفاع از «علیاکبر جوانفکر» اقدامی انجام نمیدهد، اظهار کرد: تمام افراد در برابر قانون برابر هستند و هیات دولت قصدی برای دفاع از جوانفکر ندارد.
لاریجانی درباره تحریم بانک مرکزی ایران از سوی غرب، گفت: غرب تصور نکند که تحریم بانک مرکزی ایران بدون پاسخ میماند، قطعا ایران در روابطش با کشورهای حامی این تحریم تجدیدنظر میکند.
به گزارش قدس انلاین به نقل از موج، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی درباره تحریم بانک مرکزی ایران از سوی اتحادیه اروپا، با بیان این مطلب گفت: این رفتار برخی از کشورها مثل آمریکا و انگلیس، نشأت گرفته از یک نوع عقبافتادگی است.
نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه حادثه جدیدی در فعالیتهای هستهای ایران رخ نداده، افزود: به نظر میرسد تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ریشه در زمین خوردن دیکتاتورهای دست نشانده آنها در منطقه دارد.
وی تحریم بانک مرکزی ایران را لجبازی اتحادی اروپا با با ملتها خواند و ادامه داد: انقلاب اسلامی نقش کانونی در تحولات منطقه داشته و پیامهای آن باعث زمین خوردن دیکتاتورهای وابسته به غرب شد اما این تحریم جدید مقداری هم مربوط به تقلاهای بینتیجه غرب در شورای امنیت یا آژانس است.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس صدور قطعنامه آژانس علیه ایران را خالی از محتوا توصیف و تصریح کرد: غرب تصور نکند که تحریم بانک مرکزی ایران بدون پاسخ میماند و قطعا ایران در روابطش با کشورهایی که اینگونه رفتارها را انجام میدهند، تجدیدنظر میکند که البته مجلس این مسئله را به زودی بررسی خواهید کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره میزان تأثیر تحریم بانک مرکزی ایران از سوی غرب، یادآور شد: به هر حال آنها یک گام برداشتهاند و ایران هم حتما گامهایی را به صورت متقابل برخواهد داشت، البته اقدامات آنها در مسیر تحولات هستهای ایران تاثیری نخواهد داشت.