وی افزود: بسیج میقات پابرهنگان است که امروز خود را در بیداری اسلامی و جنبشهای عدالتخواهانه مردمی در سراسر جهان نمودار میکند.
مصلحی به جنگ نرم دشمن علیه نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: موعظه و مراسم عزاداریها، بهترین ابزار برای مقابله با این هجمه سراسری است.
وی اهداف دشمنان در این معرکه را بر اساس اطلاعات به دست آمده خواند و افزود: دشمنان جنگ نرم تمام عیار سنگینی علیه نظام اسلامی طراحی کردهاند و تمام هستی خود را در یک نبرد اطلاعاتی به میدان آوردهاند.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: دشمن برای مقابله با نظام پس از نبردهای مختلف به دو استراتژی حداقلی و حداکثری روی آورد و تغییر رفتار مسوولان نظام و آلوده کردن افراد، در راستای بازسازی سرویسهای اطلاعاتی و امنیتیاش بود.
وی استراتژی حداکثری را براندازی نظام با استفاده از ابزار نرم و سخت دانست و گفت: ایجاد فضای غبارآلود در کشور، سوء ظن، لرزاندن مردم و ناامیدی در دلها، بیاعتقاد کردن نسل نو، هدف قرار دادن ایمان مردم، سست کردن پیوند فکری و عاطفی مردم با نظام - روحانیت و ارگانهای تاثیرگذاری مانند بسیج و سپاه، هجمه به اسلام ناب محمدی (ص)، دامن زدن به اختلافات داخلی و در نهایت برهم زدن وحدت و خدشهدار کردن جایگاه والای رهبری از جمله اهداف دشمن در این زمان است.
مصلحی با اشاره به حرکت بیداری اسلامی گفت: افزایش محبوبیت نظام اسلامی در منطقه و سطح بینالمللی از یک طرف و عصبانیت شدید دشمن از نظام و انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نتیجه جنبشهای اخیر بوده است.
وی افزود: به اذعان خود دشمنان محور قرار گرفتن فرمایشات رهبری در برنامههای کشورهای مبارز، نمونهای آشکار از تاثیرگذاری انقلاب اسلامی ایران در این مناطق است.
مصلحی در پایان گفت: تلاش برای احیای جریان فتنه در کشور، شایعهسازی، نسبت دادن ناآرامیها به جمهوری اسلامی، افزایش فشار، تحریم و تهدیدها، بحرانسازی و اختلال در روند مدیریت کشور بخشی از حرکتهای دشمن در این عرصه است.
یک کارشناس برجسته امور ایران در بنیاد امریکایی کارنگی برای صلح گفت اطمینان دارد تحریم جدید غرب علیه ایران قادر به تاثیرگذاری بر اراده آن نخواهد بود.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایران هسته ای،کریم سجادپور روز سه شنبه اول آذر 1390 (22 نوامبر 2011) به تلویویزیون بی بی سی گفت: «ایران بارها نشان داده که حاضر است خود را در معرض سختی های اقتصادی قرار دهد اما در خصوص اهداف سیاسی و ایدوئولوژیک خود مصالحه نکند».
سجادپور اضافه کرد: «فلسفه درازمدت ایران است که وقتی تحت فشار قرار دارد، نباید مصالحه کند، زیرا مصالحه در این شرایط ضعف تلقی می شود و فشار بیشتر بدنبال خواهد داشت. از این رو من فکر می کنم که تحریم ها رفتار هسته ای ایران را تغییر نخواهد داد».
سجاد پور سپس با اشاره به اینکه «تحریم ها باید درجه بندی شده باشد» گفت: « تحریم ها همیشه باید درجه بندی شده باشد به طوری که هزینه ادامه برنامه هسته ای را برای ایران سنگین تر کند اما همیشه نمی توان ائتلاف بین المللی در این خصوص را حفظ کرد.کشورهایی مانند چین و روسیه هستند که به سختی داخل این ائتلاف می شوند».
این کارشناس ایرانی الاصل مقیم امریکا در پایان تحلیل خود تاکید کرد: «مشکل دیگر این است که درجه بندی و تنظیم کامل تحریم ها همیشه امکان پذیر نیست، زیرا وقتی قیمت نفت به بالاتر از 100 دلار در هر بشکه می رسد و ایران که از اقتصادهایی مانند اروپا و امریکا دور می شود، به طور فزآینده ای به کشورهایی مانند چین و روسیه نزدیک می شود. غرب می تواند به اقتصاد ایران آسیب بزند اما این آسیب به اندازه ای نیست که باعث تغییر رفتار این کشور شود».
دولت های امریکا، انگلیس و کانادا روز دوشنبه 30 آبان، به طور یک جانبه، تحریم هایی را علیه بخش انرژی و بانکی ایران اعمال کردند.
این کشورها ادعا کردند که این تحریم ها محصول گزارش اخیر مدیر کل آژانس و قطعنامه شورای حکام است.
به گزارش جام نیوز، بی بی سی 22 نوامبر (1آذر) گزارش داد: «لئو پانتا، وزیر دفاع آمریکا ابراز نگرانی کرده که کسری بودجه آمریکا، موجب کم شدن بودجه نظامی این کشور شده است.»
وی در ادامه افزوده است: «در نهایت این کاهش بودجه ارتش آمریکا به ناتوانی ارتش برای انجام وظایفش منجر شود.»
کسری بودجه آمریکا هم اکنون پانزده تریلیون دلار است که بناست از سال 2013 میلادی، به صورت خودکار و با کم شدن سالانه یک تریلیون و دویست میلیارد دلار برای مدت ده سال، این کسری بودجه جبران شود.
کمیتهای متشکل از شش نماینده جمهوریخواه و شش نماینده دموکرات کنگره آمریکا مشغول بررسی راهی برای جبران این کسری بودجه بودند که روز دوشنبه اعلام کردند نتوانستند با هم به نتیجه برسند.
حال وزیر دفاع آمریکا نگران است که کسری بودجه، وزارتخانه او را دچار مشکل کند.
جمهوریخواهانی که در کمیته ویژه بودند، حاضر نشدند تا کسری بودجه با افزایش مالیات ثروتمندان تامین شود و دموکراتها هم گفتند که حاضر نیستند تا بدون افزایش مالیات پولدارها از مخارج دولت کم کنند.
رسانه های مصری از احتمال واگذاری قدرت در این کشور از شورای نظامی به شورای قضایی خبر دادند.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره ، بر همین اساس رئیس دادگاه عالی قانون اساسی مصر برای در دست گرفتن قدرت در این کشور وارد قاهره شد.
قدرت احتمالا از سپهبد محمد حسین الطنطاوی به رئیس دادگاه عالی قانون اساسی مصر منتقل می شود.
تلویزیون مصر نیز در خبر فوری گزارش داد، سپهبد محمد حسین الطنطاوی به زودی پیام تلویزیونی خطاب به مردم این کشور خواهد داشت.