خبرگزاری اریا - درپی حمله مسلحانه به یک دستگاه اتوبوس ایرانی در خاک ترکیه که به مجروح شدن تعدادی از هموطنانمان منجر شد امروز سفیر این کشور به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض به عملکرد غیر قابل قبول مسئولان ترکیه ای در قبال این حادثه به وی ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاری اریا ، مدیر کل ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه با یادآوری تعهدات کنسولی ترکیه مبنی بر حفظ و حراست از جان و مال ایرانیان در خاک آن کشور خواستار دستگیری و مجازات عاملان این حادثه شد.
سفیر ترکیه قول داد مراتب را به دولت ترکیه منعکس کند.
چندی پیش “علیا ماجده المهدی” وبلاگنویس زن مصری عکس عریان خود را در وبلاگ خود منتشر کرده بود که رسانههای غربی با استقبال از این اقدام، آن را “انقلاب در جهان عرب” نامیدند و مخالفان انقلاب مردمی مصر و حامیان دیکتاتور سابق این کشور نیز در یک ادعای مضحک مدعی شدند که انقلابیون مصر برای فراهم شدن آزادیهای جنسی به خیابانها آمدهاند!
به گزارش «وبلاگ نیوز» و به نقل از تریبون مستضعفین، درحالی سوء استفادهکنندگان از این اقدام ضداخلاقی تلاش دارند این اقدام را با فضای سیاسی و انقلاب مردمی مردم مصر پیوند دهند که این دختر وبلاگنویس در مصاحبه با سیانان علت انتشار عکس برهنه خود را توضیح داده است که بیش از هرچیز مشکلات روانی این دختر را نشان میدهد.
این دختر وبلاگنویس که در این مصاحبه به صراحت به رابطه جنسی خود با مردی 40 ساله در سن 18 سالگی و رابطه دوستی با پسری به اسم کریم عامر اعتراف کرده در بیان اعتقادات خود نیز گفته است: من عقیده ندارم که باید تنها از طریق ازدواج بچهدار شویم!
علیا ماجده المهدی در پاسخ به این سؤال که آیا دلیل سیاسی برای عکس برهنه گرفتن داشته گفته است من هیچ وقت به سیاست علاقه نداشتم و عضویتش را در جنبش 6 آوریل مصر نیز رد کرده است.
در همین رابطه نیز طالرق الخولی سخنگوی جنبش 6 آوریل مصر، عضویت علیاء و دوست پسرش را در این گروه رد و عنوان کرده است: علیاء عضو سازمان امنیت نظام سابق مصر بوده و اکنون درصدد تخریب جوانان جنبش 6 آوریل در میان مردم است.
این اظهارات درحالی مطرح میشود که رسانههای غربی در چند روز اخیر تلاش کردهاند این دختر مصری را به عنوان یکی از انقلابیون مصر معرفی کنند و این اقدام را بهانهای برای تخریب و سیاهنمایی علیه اهداف معنوی و اسلامی انقلاب مردمی مصر معرفی کرده و آن را فرصتی برای انحراف افکار عمومی از توجه به بیداری اسلامی کشورهای منطقه قرار دهند.
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، با اعلام شرکت نکردن ایران در کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای به عنوان نخستین واکنش به اقدامات ناشایست آژانس، هدف از برگزاری این کنفرانس را نجات رژیم اشغالگر قدس از انزوا دانست.
"علیاصغر سلطانیه" در گفتگو با شبکه العالم اظهار داشت: همایش خاورمیانه عاری از تسلیحت هسته ای بیشتر به این جهت برگزار می شود که رژیم صهیونیستی از انزوا نجات داده شود و شرکت نکردن ما در همایشی که از مدتها قبل برای آن از سوی آمانو برنامه ریزی شده است، نخستین عکس العمل به اقدامات ناشایست و تخلفات او است.
وی افزود: در این کنفرانس بحثهای بی محتوایی صورت خواهد گرفت؛ و قرار نیست تصمیم گیری در این کنفرانس صورت بگیرد.
سلطانیه تاکید کرد: رئیس کنفرانس که سفیر محترم نروژ است و ملاقاتهایی را با بنده داشته، گفته که قرار است همه صحبتها را مطرح کنند، و رئیس جلسه تنها به این اظهارات اشاره کند.
اما در این میان قاچاق معکوس نیز در این مرزها به چشم می خورد که به صورت چشمگیر طی سالهای گذشته انجام می شد و انواع محصولات سوختی داخل کشور با ترفند های مختلف از کشور خارج و با چند برابر قیمت در مرزهای شرقی به سوداگران سوخت فروخته می شد که دلیل اصلی آن نیز در واقع اختلاف قیمت زیاد بین قیمت سوخت در داخل کشور و قیمت سوخت در افغانستان و پاکستان بود.
قاچاق سوخت در مرزهای شرقی
شغل بسیاری از مردم در مرزهای شرقی قاچاق سوخت است
طی سالهای اخیر با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها و همچنین سهمیه بندی بنزین و درنهایت گازوئیل و افزایش قیمتها این امر تا حدودی کنترل شد اما همچنان در مرزهای شرقی شغل بسیاری از مردم قاچاق سوخت است.
به گزارش ایسنا فاطمه بداغی در همایش ملی زنان سرپرست خانوار که پیش از ظهر سهشنبه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه رویکرد تکریم خانواده تحریم طلاق نیست، تصریح کرد: در مساله طلاق به تغییر نگرش نیاز است.باید دید آیا طلاق یک راه حل است یا یک مسکن موقتی و آیا طلاق به تنهایی قادر است مشکلات را حل کند یا خیر.
وی ادامه داد: برای کاهش طلاق در جامعه وکاهش عنوان زنان سرپرست خانوار باید در زمینه اشتغال زنان دیدگاههای تازهای مورد توجه قرار گیرد که از جمله این اقدامات میتوان به انتساب خانهداری به عنوان یک شغل و همچنین کاهش آسیبها در زمینه اشتغال زنان سرپرست خانوار اشاره کرد.
معاون حقوقی رییسجمهور افزود: بسیاری از مسایل که منجر به ایجاد زنان سرپرست خانوار میشود از جمله اعتیاد، از حیطه اراده دولتها خارج است و جمهوری اسلامی در سالهای پس از انقلاب و به اعتراف نهادهای بینالمللی یکی از موفقترین کشورها در زمینه مبارزه با اعتیاد بوده است اما همچنان اعتیاد زنان، خانوادهها را ویران میکند.
معاون حقوقی رییسجمهور با بیان اینکه سوادآموزی کم یکی از دلایل شکلگیری زنان سرپرست خانوار است، اظهار کرد: در ابتدای انقلاب بالای 85 درصد زنان در کشور ما بیسواد بودند اما اکنون در آستانه ریشهکنی بیسوادی در کشور هستیم و در زمینه مبارزه با فقر زنان سرپرست خانوار هم هدفمندی یارانهها و توزیع سهام عدالت توانسته است تا حدی فقر مطلق را در میان این خانوادهها ریشهکن کند.
بداغی در ادامه با بیان اینکه گسترش بیمههای اجتماعی جزو تکالیف مقرر در برنامه سوم و چهارم و از مصادیق روشن مبارزه جمهوری اسلامی با فقر است، عنوان کرد: تا زمانی که بیمههای اجتماعی تمام آحاد جامعه را پوشش ندهد همچنان جامعه از آسیبهای اجتماعی آسیب میبیند.
وی با تاکید بر لزوم سوادآموزی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار خاطرنشان کرد: این موضوع در الگوی اشتغال ایران وجود دارد و رویکرد دولت در بحث ایجاد سازمان مهارت در برنامه چهارم و پنجم توسعه متوجه حل این موضوع بوده است.
معاون حقوقی رییسجمهور در ادامه با تاکید بر لزوم آموزش دختران برای عهدهدار شدن نقشهای مضاعف گفت: اگر دختران برای عهدهدار شدن نقشهای مختلف آموزشهای لازم را ببینند، در بزرگسالی این دسته از مشکلات متوجه آنان نیست.
بداغی با بیان اینکه برخی از مسایل و مشکلات متوجه زنان سرپرست خانوار ناشی از اقدامات نسجیده خود آنهاست اظهار کرد: انجام ازدواجهای ناپایدار در شرایط سخت و ورود به محیطهای اشتغال ناامن، ترک تحصیل، فرزندآوری پیشبینی نشده و بدون برنامه و اقداماتی که منجر به طعمهشدن در باندهای فساد و کلاهبرداری میشود، از جمله معضلاتی است که توسط خود این قشر متوجه آنان میشود.
وی با اشاره به دو نوع نگاه نسبت به زنان در جامعه، اظهار کرد: یک نوع نگاه حمایت از طبقه ضعیف است و نوع دیگر نگاه فعال و ارتقای توانمندی آنان است که نگاه دوم در نگرش امام خمینی (ره) وجود داشت و لازم است در مسایل زنان سرپرست خانوار هم مورد توجه قرار گیرد.