در حالی که یکی از اعضای برجسته دولت جدید نیجر اعلام کرد در صورت ورود سیف الاسلام به خاک این کشور، وی را تحویل دادگاه بین المللی می دهد، به نظر می رسد که برادر وی نیز به سبب همین مشکل نمی تواند به کانادا برود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، "حابی سالیسو" از اعضای دولت ائتلافی جدید نیجر گفت : بهترین راه برای "سیف الاسلام قذافی" تسلیم است، زیرا در صورتی که تحت تعقیب لیبیایی ها باشد، وی را دستگیر می کنند و بلای پدر و برادرش را بر سرش می آورند.
وی افزود: نیجر از مکان پنهان شدن سیف الاسلام قذافی اطلاعی ندارد، اما در صورتی که پسر قذافی به خاک نیجر برسد بدون شک وی را به دادگاه بین المللی کیفری تحویل می دهیم، زیرا نیجر به تعهدات خود پایبند است.
از سوی دیگر، "گری پیتر" محافظ استرالیایی الساعدی قذافی یکی دیگر از پسران دیکتاتور مقتول گفت : الساعدی قذافی تمایل داشته است که به کانادا مهاجرت کند اما پلیس کانادا اعلام کرده است که الساعدی را در صورت ورود دستگیر خواهد کرد.
شایان ذکر است که اخبار ضد و نقیضی درباره احتمال فرار سیف الاسلام به نیجر منتشر شده است.این در حالی است که اخباری درباره تمایل سیف الاسلام به تسلیم خود منتشر شده بود که تکذیب شد.
در این طرح ماموران فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ضمن شناسایی واحدهایی که سلاحهای نامتعارف و سرد می فروختند، آنها را پلمپ کردند.
رئیس پلیس تهران از اجرای طرح برخورد با عرضه کنندگان و فروشندگان سلاحهای سرد نامتعارف خبر داد.
سردار حسین ساجدی نیا در گفتگو با مهر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور و به درخواست شهروندان تهرانی و جلوگیری از عرضه و فروش سلاحهای نامتعارف و سرد در سطح شهر این طرح صبح امروز به صورت سراسری اجرا شد.
وی ادامه داد: در این طرح ماموران فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ضمن شناسایی واحدهایی که سلاحهای نامتعارف و سرد می فروختند، آنها را پلمپ کردند.
رئیس پلیس تهران افزود: از ابتدای سال تاکنون این طرح در چند مرحله به صورت گسترده و در سطح شهر اجرا شد که طی آن با فروشندگان، عرضه کنندگان و حاملان سلاح سرد برخورد شد.
ساجدی نیا در پایان با اعلام اینکه این واحدها بدون مجوز و غیر قانونی فعالیت می کنند از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت این واحدها مراتب را از طریق 110 به پلیس اطلاع دهند.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بنده اصلا پسر بزرگ ندارم که دستگیر شده باشد؛ من یک پسر 3 ساله دارم که او هم مثل خودم گروه امیر منصور آریا را ندیده است.
محمد دهقان عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، ضمن تکذیب خبر منتشر شده در برخی سایتها اعلام کرد: واقعیت این است که در این دوره مجلس شورای اسلامی چند نماینده با عنوان "دهقان" حضور دارند، که به هیچکدام از این افراد در رابطه با پرونده فساد مالی اخیر اتهامی متوجه نیست؛ اما فردی به نام دهقان از استان لرستان در خصوص این پرونده دستگیر شده است که رابطه نسبی به یکی از نمایندگان همین استان دارد.
وی افزود: بنده اصلا پسر بزرگ ندارم که دستگیر شده باشد؛ من یک پسر 3 ساله دارم که او هم مثل خودم گروه امیر منصور آریا را ندیده است.
این عضو هیئت رئیسه مجلس یادآور شد: بنده از مجلس هشتم تاکنون یکی از افراد پیگیر برخورد با مفاسد اقتصادی بودهام و افتخار طراحی چند طرح از جمله طرح اعلام اسامی مفسدان اقتصادی را دارم.
دهقان در پایان اظهار داشت: احتمال میدهم برخی افراد میخواهند با متهم کردن پرچمداران مبارزه با فساد آنها را منفعل و از میدان بیرون کنند اما اطمینان میدهم که آنها نمیتوانند با فرافکنی و آشفتهسازی فضا خودشان را از این مهلکه نجات دهند.
عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان قصد دارد شاهزاده سلمان بن عبدالعزیز حاکم ریاض را به عنوان وزیر دفاع و نیروی هوایی و بازرس کل، جانشین شاهزاده سلطان بن عبدالعزیز ولی عهد و وزیر دفاع متوفی این کشور کند.شبکه الجزیره به نقل از روزنامه "القدس العربی" 1 نوامبر (10 آبان) در خبری اعلام کرد: «"عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان قصد دارد شاهزاده "سلمان بن عبدالعزیز" حاکم ریاض را به عنوان وزیر دفاع و نیروی هوایی و بازرس کل، جانشین شاهزاده "سلطان بن عبدالعزیز" ولی عهد و وزیر دفاع متوفی این کشور کند.»

بنابر این گزارش، روزنامه "نیویورکتایمز" در تحلیلی نوشت: «پیشتر "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا رویکرد این کشور را نسبت به شبکه حقانی و طالبان «جنگیدن، مذاکره کردن، ساختن» خوانده بود. این ترکیبی است که به حملات مداوم هوایی و زمینی آمریکا علیه شبکه حقانی و طالبان و اصرار بر اینکه سرویس اطلاعات پاکستان این تروریستها را بر سر میز مذاکرات بنشاند، اشاره دارد. اما برخی عناصر سرویس اطلاعات پاکستان منافع چندانی را در پیشبرد این مذاکرات نمیبینند، چرا که این شورشیان را شاید بهترین گزینه برای حفظ نفوذ در افغانستان، در شرایطی میدانند که آمریکا از تعداد نیروهای خود در این کشور میکاهد.»
مقامات اطلاعات آمریکا روز یکشنبه تحقیقات خود درباره نقش شبکه حقانی در انفجاری که روز شنبه در کابل رخ داد، را گسترش دادند. چندین تن از مقامات فعلی و سابق آمریکایی معتقدند ایالات متحده در حال اجرای رویکرد «بمباران برای بازگشت به میز مذاکرات» است که پیش از این نیز از آن بهره جسته بود. در دهه 90 میلادی این رویکرد، رهبران صرب را ترغیب به انجام مذاکرات صلح در "اوهایو" کرد اما درباره طالبان افغانستان تاکنون نتیجهای در پی نداشته است. طی ماههای پس از کشته شدن "اسامه بنلادن" در خاک پاکستان، مذاکرات بطور کامل متوقف شد و دولت آمریکا سرویس اطلاعات پاکستان را متهم به پناه دادن به "بنلادن" کرده بود.
سفر "کلینتون" با هدف بازسازی روابط و تصریح دوباره یک پیام بود. دیگر هدف "کلینتون" از این سفر کسب اطمینان از کمک پاکستان برای برگزاری هرگونه مذاکرات بوده است. به گفته یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا، پاکستانیها از اینکه میتوانند در روند آشتی نقشی داشته باشند، رضایت دارند.
این امر به معنای از سرگیری مذاکرات با شبکه حقانی است که اواخر ماه آگوست آغاز شده بود. جلسه نخست بطور محرمانه در امارات و میان دیپلمات آمریکایی و "ابراهیم حقانی" برادر رئیس این شبکه صورت گرفت و سرویس اطلاعات پاکستان میانجی برگزاری این مذاکرات بود. به گفته مقامات پاکستانی و آمریکایی نتیجه چندانی از این جلسه که تنها دو هفته پیش از حمله به سفارت آمریکا در کابل انجام شد، به دست نیامد.