رییس ستاد کل نیروهای مسلح وجود جنگ نرم دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران را قطعی دانست و گفت: کسانی که جنگ نرم را باور ندارند باید توبه کنند و گر نه جزو جبهه دشمن خواهند بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاح نمایشگاهی با عنوان "هجوم پنهان" که از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برپا شده است، تاکید کرد: اگر کسی در درون جامعه تهاجم قطعی دشمن را انکار کند، این کار کمک به دشمن است، چراکه مردم ما را در غفلت قرار داده است.
وی اضافه کرد: متاسفانه در جامعه خود شرایطی داریم که کسانی که دل در گرو دشمن دارند یا فریب خورده دشمن هستند، هم تهدید نظامی را تکذیب و هم جنگ فرهنگی را رد می کنند که همین دو موضع نیز دو تهاجم فرهنگی است.
رییس ستادکل نیروهای مسلح با انتقاد از کسانی که وجود جنگ نرم را انکار می کنند، اظهار کرد: غفلت از تجهیز عظیم و گسترده دشمنان و حضور آن ها در منطقه و به زبان آوردن تهدید از سوی آن ها علیه انقلاب اسلامی، همیشه جریانات سازشکار، فتنه و انحرافی را وادار کرده است که بگویند تهدید نظامی وجود ندارد. حالا چشم ما روشن شده است به این که جریان انحرافی می گوید ما به جنگ فرهنگی اعتقاد نداریم و این در حالی است که رهبر انقلاب همواره ابعاد جنگ نرم را بیان کرده اند، ولی در مقابل، کسانی که باید پیشروی برنامه ریزی برای مقابله با جنگ نرم باشند متاسفانه متاثر از جنگ فرهنگی دشمن هستند.
فیروزآبادی با اشاره به این که «جنگ نرم در برابر انقلاب اسلامی از روزهای اول انقلاب شروع شد» افزود: دشمن ابتدا به صورت تهاجم فرهنگی برای انحراف و حذف ارزش های انقلاب وارد کار شد و در مرحله دوم اقدامات آن ها به شبیخون فرهنگی تبدیل شد و این یعنی جایگزین کردن ارزش های ضدانقلابی و ترویج فرهنگ کفر و فساد در کنار تلاش های قبلی آن ها. وقتی دشمنان در عملیات نظامی شکست خوردند جنگ نرم را علیه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی شروع کردند.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: یک اصل باید در ذهن همه علاقه مندان انقلاب وجود داشته باشد و آن این است که دشمن یک تهدید یکپارچه و همه جانبه علیه انقلاب اسلامی دارد.
وی در پایان گفت: هدف دشمن، حذف انقلاب اسلامی است چراکه انقلاب اسلامی جبهه حق و خداوند متعال و جبهه ترویج عقلانیت بشر و هدایت بشر به سمت ارزش های اخلاقی است. جنگ نرم یک مساله کاملا جدی است که اتاق جنگ و فرمانده دارد و دستگاه های تبلیغاتی ابرقدرت ها در خدمت آن قرار گرفته اند بنابراین انقلاب اسلامی باید در برابر این تهاجم آماده باشد و مهمتر از دفاع، تهاجم ما با ارزش های انقلاب اسلامی به جبهه مهاجم است.
معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: با توجه به این که تعدادی از نمایندگانی که طرح سوال از رییس جمهور را امضا کرده بودند، امضاهای خود را پس گرفته اند و این امضاها از حد نصاب پایین آمده است و نمایندگان معترض نیز نامه انصراف خود را داده اند، باید قضیه سوال از رییس جمهور را منتفی شده تلقی کنیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد رضا میرتاج الدینی در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به سوالاتی که در طرح سوال از رییس جمهور از سوی نمایندگان مطرح شده است، گفت: این سوالاتی است که قبلا در کمیسیون اصل 90 مطرح شد و دولت نیز جواب آن ها را داده است.
وی با بیان این که «در شرایط فعلی نیاز به وحدت و انسجام است و نمایندگان نیز با توجه به این موضوع امضاهای خود را پس گرفته اند و ما نیز این موضوع را در حال حاضر مناسب نمی دانیم» گفت: با توجه به این که این امضاها از حد نصاب پایین تر آمده، این موضوع منتفی است.
میرتاج الدینی همچنین با اشاره به جلسه استیضاح وزیر اقتصاد و با تشکر از نمایندگان مجلس به خاطر دادن رای اعتماد مجدد به وزیر گفت: دیروز روز سختی برای دولت بود، البته آقای رییس جمهور، وزیر اقتصاد و همچنین دفاع تعدادی از نمایندگان و رییس مجلس از وزیر همه دست به دست هم داد که دولت از وجود آقای حسینی محروم نشود.
وی با بیان این که «آقای حسینی در اجرای طرح تحول اقتصادی زحمت زیادی کشیده اند» گفت: ان شاءالله در گام های بعدی نیز در خدمت ایشان خواهیم بود.
وی با بیان این که «ما تلاش می کنیم استیضاحی انجام نشود، چراکه هر استیضاح هزینه ای برای دولت و مجلس دارد» در خصوص مطرح شدن بحث استیضاح وزیر نیرو نیز گفت: در خصوص وزیر نیرو مهمترین موضوعی که مطرح بود کمبود اعتبارات در زمینه پروژه هاست و نمایندگان نیز پیگیر پروژه ها هستند و ان شاءالله دولت کمک کند که بودجه و اعتبارات لازم تامین شود.
میرتاج الدینی با بیان این که «دیروز شاهد تعامل خوب دولت و مجلس بودیم و باید این تعامل را تقویت کنیم» به اهمیت برگزاری نشست های مشترک بین دولت و مجلس اشاره کرد و گفت: باید در سطوح مختلف این نشست ها و برنامه ها را داشته باشیم چراکه این نشست ها باعث تقویت تعامل هر چه بیشتر دولت و مجلس می شود.
وی همچنین در مورد بحث لایحه بودجه 91 نیز گفت: این بودجه با توجه به سیاست های کلی، برنامه پنجم و همچنین هدفمند کردن یارانه ها و طرح تحول اقتصادی تدوین خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان، روز سیزدهم آبان را یکی از عبرتهای قابل تأمل انقلاب اسلامی و نشان دهنده معجزه توکل به قدرت الهی و ایستادگی همراه با بصیرت در راه رسیدن به هدف، دانستند و تأکید کردند: به برکت توکل، ایستادگی، و بصیرت ، ملت ایران در 32 سال گذشته، از همه چالش ها پیروزمندانه بیرون آمده و پیشرفت کرده است و در آینده نیز قطعاً ملت ایران در چالش های پیش روی خود پیروز و سربلند خواهد بود.
حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: ما یکصد سند غیرقابل خدشه از نقش امریکا در هدایت ترورها و تروریستها در ایران و منطقه داریم که با ارائه این صد سند، آبروی امریکا و مدعیان حقوق بشر و مبارزه با تروریسم را در افکار عمومی جهان، خواهیم برد.
هر جا بحثی از ازادی بیان است و رهایی از بند عده ای سینه چاک فوری برپا می شوند و پرچم امریکا را بلند می کنند و از این کشور به عنوان نماد دمکراسی در دنیا نام می برند . شیفتگان سرزمین گاو چران ها مدعی هستند که در امریکا هر کس اعتقادی دارد و اعتقادش محترم است و از همه مهم تر نشر عقاید برای همه ازاد است . مردم صاحبان واقعی کشور هستند و تمام بن بست ها در این سرزمین اتوبانی پهناور است . وقتی شوروی فرو ریخت لیبرالیسم چنان به خود بالید و غره شد که گویی تا ابد جاودانه خواهد شد . ولی ناغافل زنگ تزلزل سرمایه داری نیز گوش عالم را کر کرد. مردم به خیابان ها ریختند چون درقله ی مردم سالاری می خواستند نظرات خود را اعمال کنند به وال استریت آمدند و معترض شدند که چرا باید سرمایه ی کشور ما به دست عده ای معدود بی افتد و آنها برای اینده ما تصمیم بگیرند ؟؟؟
این اعتراضات چون از راه مسالمت آمیز راه به جایی نرسید به جنبش تسخیر وال استریت مبدل شد . این اتش دامان دیگر ایالت ها را هم گرفت و این روز ها کالیفرنیا بیش از جاهای دیگر در نار خشم معترضین می سوزد . از روز اول اعترضات تا امروز نزدیک به 7 هزار نفر در سراسر امریکا بازداشت شده اند . مجازاتشان اگر برای چند سال حبس نباشد قطع شدن بیمه و حقوق بی کاری و بسیاری از مزایای شهروندی است . و جرمشان اعتراض به حال امروز مردم .
به راستی دمکراسی غرب به یک دیکتاتوری مبدل نشده است ؟
اگر صاحب رسانه ای قوی بودیم این روز ها تلافی فتنه 88 را سرشان در می آوردیم تلافی کار هایی که انان با امنیت نظام ما کردند . عده ای سر سپرده شدند ، مردم حق طلب و تمام سازمان های حقوق بشر پشت سرشان و حالا در خود امریکا معترضین به اوضاع اجتماعی و اقتصادی شدند اشوب گر و اغتشاش گر ؟؟؟
چرا مجامع حقوق بشر سکوت کرده اند ؟ چرا برای این روز های امریکا تریبون های اتیشین ندارند و نطق های پر دود خود را در کوره ی سکوت می سوزانند . پیش بینی اینده ی پر غبار امریکا بسیار سخت است ولی چیزی که به ذهنم می رسد تنها این است که گاوی که برای حمله ی به کشور های دیگر تربیت شده بود این روز ها خود امریکا را شاخ زاده و این یعنی نماد دمکراسی در سراشیبی دیکتاتوری افتاده است .