این مجله گزارش کرده مسی بزرگترین بازیکن بین هم نسلان خویش است که فوتبال را به لحاظ اقتصادی و موفقیت به سطح بالاتری ارتقا داده است.
به نوشته تایم مسی 24 ساله اگرچه همچون هموطنش دیه گو مارادونا به عنوان قهرمانی جام جهانی دست پیدا نکرده اما این بازیکن با باشگاهش بارسلونای اسپانیا به هر آنچه جام بوده دست پیدا کرده است.
بر پایه گزارش ساکرنت، شخصیت برتر سال 2011 را سردبیران تایم در ماه دسامبر انتخاب خواهند کرد. / هر به نقل از تایم
این خبر بازتاب گسترده ای در رسانه های غربی و صهیونیستی داشت، مقامات ناشناس آمریکایی و صهیونیستی با بهره برداری تبلیغاتی از این "حادثه" ادعا کردند "موساد" پشت "واقعه" انفجار در انبار مهمات پادگان بیدگنه بوده است؛ واقعه ای که شهادت 17 نیروی سپاه و زخمی شدن 15 نفر دیگر را درپی داشت.
مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی همچنین با هدف بزرگ نشان دادن توان اطلاعاتی و عملیاتی موساد مدعی شده اند که این انفجارعملیات مخفی تل آویو بوده و تا حدودی توانسته به اهداف خود دست یابند.
رسانه های اسرائیل مدعی اند انفجار در انبار مهمات پادگانی در اطراف تهران عملیات مخفی تل آویو بوده که این اقدام در راستای تلاشهای سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد) به منظور توقف برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.
روزنامه یدیعوت آحارونوت در همین رابطه در گزارشی هدفمند به قلم "ریچارد سیلورشتاین" وبلاگ نویس اسرائیلی ادعا کرد: موساد با کمک سازمان مجاهدین خلق این انفجار را انجام داده است.
روزنامه هاآرتض نیز در راستای سناریوی تبلیغاتی جدید صهیونیستها نوشت: منابع اطلاعاتی غربی در گفتگو با مجله تایم ادعا کردند موساد پشت پرده انفجار در ایران بوده که این اقدام در راستای تلاشهای سازمان اطلاعات اسرائیل به منظور توقف برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.
"ایهود باراک" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به خبر شهادت "حسن تهرانی مقدم" از فرماندهان دوران دفاع مقدس و مسئول سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران ادعا کرد: شاید شاهد حوادثی از این قبیل و کشته شدن فرماندگان بیشتر سپاه باشیم.
این درحالیست که "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی هنوز درباره نقش موساد در این انفجار ابراز نظر نکرده است. "اییلان میزراحی" رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم اسرائیل و معاون سابق موساد نیز در سخنانی انحرافی گفت: هیچ نظری درباره ماهیت این انفجار ندارم اما برای فردی که پشت این انفجار بوده طلب آمرزش می کنم زیرا جهانیان باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح های هسته ای انجام دهند.
اظهارات و ادعاهای سران رژیم اسرائیل و روزنامه های وابسته به جبهه صهیونیسم در حالی است که ایران اعلام کرده انفجار پادگان بیدگنه فقط یک "حادثه" بوده و دلیل آن هم "جابجایی مهمات" در یک انبار مهمات بوده است.
البته باید یادآور شد که صهیونیستها از توسل به هرگونه اقدام غیر انسانی از جمله عملیاتهای تروریستی بر ضد ملتها ابا ندارند، اما به نظر می آید ادعای آنها درباره دست داشتن در حادثه بیدگنه فقط بهره برداری تبلیغاتی آنها از یک "واقعه" باشد که تاکنون ربط آن به موساد غیر مستند و ثابت نشده است.
رییس ستاد ارتش عراق با فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش ایسنا، در این دیدار سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری در سخنانی گفت: امیدواریم که این سفر موجب تعمیق و گسترش روابط بین ایران و عراق و نیروهای مسلح دو کشور شود.
وی افزود: امروز با وجود همه تلاشهای آمریکا و اسراییل که دشمنان واقعی دو کشور ایران و عراق هستند آنها نتوانستند شکافی بین دو ملت، دو کشور و نیروهای مسلح آنها ایجاد کنند.
جعفری اظهار کرد: هماهنگی و همسویی بین دو ملت و دولت و نیروهای مسلح ایران و عراق موجب حسادت برخی کشورهای همسایه و عصبانیت آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی شده است.
وی افزود: آمریکا به دنبال روی کار آوردن دولتی در عراق بود که بتواند سرمایههای این کشور را به نفع خود به یغما برده و نتایج مطلوبی را کسب کند اما در این امر ناکام ماند.
فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: اراده خداوند متعال بر این بود که صدام به دست دشمنان دو ملت ایران و عراق از بین رفت و دولتی اسلامی و مردمی که متناسب با فرهنگ خاص مردم عراق است روی کار آمد.
وی ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همکاری نیروهای مسلح دو کشور بتوان تهدیدات دشمنان علیه ایران و جعفری همچنین اقدامات سپاه در مبارزه با تروریسم و گروهکهای ضد انقلاب را از جمله ضربات مهلک اخیر به گروهک پژاک ذکر کرد و گفت: امیدواریم عراق نیز هر چه زودتر با برچیدن اردوگاه گروهک تروریستی منافقین عناصر این گروهک را که دشمنان دو ملت ایران و عراق هستند از خاک خود بیرون کنند.
ارتشبد بابکر زیباری نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: ما در عراق با مشکلات زیادی مواجه بودیم و در سال 2003 نیروی نظامی به آن شکل نداشت و کار را از صفر شروع کردیم.
وی افزود: هم زمان با بازسازی ارتش، عملیاتهای تروریستی زیادی نیز بر علیه ما انجام میشد که این عملیاتها با هدف به خاک و خون کشیدن مردم عراق بود.
رییس ستاد ارتش عراق گفت: با خروج تدریجی نیروهای آمریکایی از عراق مشکل خاصی در تامین امنیت ایجاد نشده است.
وی تصریح کرد: مسوولین عراقی معتقدند روابط بین دو کشور ایران و عراق باید مستحکمتر و دقیقتر برقرار شود.
وی با بیان اینکه منافقین نه تنها دشمن ملت ایران بلکه دشمن ملت عراق نیز هستند، گفت: تصمیم بر این است که قطعاً تا پایان سال 2011 میلادی منافقان از عراق خارج شوند.
رییس ستاد ارتش عراق که در رأس هیات عالی رتبه نظامی سفری چند روزه به ایران دارند روز گذشته با سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه دیدار و گفتوگو داشتند.
بریویک درخصوص اتهامات مربوط به حملات 22 ژوئیه به یک منطقه دولتی در اسلو و تیراندازی به غیرنظامیان در یک جزیره در نروژ در این دادگاه حضور یافت.
بر اساس گزارشهای خبرگزاری رویترز، بریویک در این دادگاه اعلام کرد که عامل حملات 22 ژوئیه بوده است اما خود را "گنهکار" نمیداند.
وی همچنین صلاحیت این دادگاه را برای بررسی پروندهاش رد کرد.
بریویک در جلسه دادگاه عنوان داشت: من فرمانده نظامی جنبش مقاومت نروژ و شوالیههای معبد هستم. به صلاحیت دادگاه اعتراض دارم چراکه این دادگاه از سوی سازمانهایی حمایت میشود که حامی ایدئولوژی نفرت و جامعه چند فرهنگی هستند.
پیش از این جلساتی غیرعلنی در زمینه رسیدگی به پرونده بریویک برگزار شده بود.
صف آرایی وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بررسی موضوع گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد ایران به نفع مخالفان سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی رقم خورد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد فعالیت هسته ای ایران موضوع داغ نشست امروز دوشنبه وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل بود.
در مذاکرات انجام گرفته طی این نشست با وجود تلاش برخی وزیران اروپایی از جمله "اوری روزنتهال" وزیر خارجه هلند برای دفاع از مواضع آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد برنامه هسته ای ایران، اکثریت شرکت کنندگان مخالفت خود را با این مواضع اعلام کردند.
از جمله مخالفان ایده اقدام نظامی علیه ایران "گیدو وستروله" وزیر خارجه آلمان بود که آن را غیرسازنده خواند و در مورد هر گونه اقدام نظامی علیه ایران هشدار داد.
"ژان اسلبورن" وزیر خارجه لوکزامبورگ نیز از مخالفان جدی اقدام نظامی بود که مورد حمایت گروههای تندرو آمریکایی و اسرائیلی است. وی در این رابطه گفت غرب با این کار به هدف خود نمی رسد و پیامدهایی دارد که در نهایت به تقویت ایران می انجامد.
از سوی دیگر "آلن ژوپه" وزیر خارجه فرانسه خواستار اقدام قاطع اروپا در قبال ایران و اتخاذ تصمیمی برای تشدید تحریمها علیه این کشور شد. وی در توجیه پیشنهاد خود مدعی شد که این کار می تواند مانع اقدام متقابل ایران شود. در این میان وزیر خارجه هلند جزو معدود کسانی بود که همسو با سیاستهای رژیم صهیونیستی و گروههای تندرو جمهوریخواه در آمریکا خواستار در دستور کار قرار گرفتن گزینه نظامی در مورد ایران بود.
در ادامه نشست امروز و در حالی که نحوه واکنش اتحادیه اروپا در برابر ایران به صف آرایی وزیران اروپایی منجر شده بود، "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی این اتحادیه در تلاش برای همسو کردن آرای اعضا تاکید کرد: ما باید روشن کنیم که آنچه رخ داده قابل قبول نیست.
وی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست موضع واحدی در مورد ایران اتخاذ کنند. ای در حالی است که با گسترش اختلاف نظر در میان وزیران خارجه اروپا، دستیابی به تصمیمی واحد در این مورد دست کم در نشست امروز بعید به نظر می رسد.