خبرگزاری آریا - رییس جمهور در پیامی به دانیل اورتگا انتخاب مجدد وی را به عنوان رییس جمهوری نیکاراگوئه تبریک گفت.
به گزارش خبرگزاری آریا ، متن پیام محمود احمدی نژاد به همتای نیکاراگوئه خود بدین شرح است:
جناب آقای دانیل اورتگا
رییس جمهوری نیکاراگوئه
پیروزی مجدد جناب عالی در انتخابات ریاست جمهوری نیکاراگوئه را به آن جناب و ملت بزرگ آن کشور تبریک می گویم.
یقیناً انتخاب جناب عالی، دستاوردهای فراوانی برای ملت نیکاراگوئه به همراه خواهد داشت و خبری خوش و نوید بخش برای ملل انقلابی جهان، از جمله برای ملت انقلابی ایران در مسیر عدالت خواهی و مبارزه با سلطه جهانی و آزادی ملل دنیا از سیطره استکبار خواهد بود.
اطمینان دارم در دورة جدید مسئولیت جناب عالی، شاهد توسعه بیش از پیش روابط دو جانبه و بین المللی در کلیة زمینه های مورد علاقه دو کشور خواهیم بود.
از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جناب عالی و نیک بختی و بهروزی دولت و ملت نیکاراگوئه را مسألت دارم.
محمود احمدی نژاد
رییس جمهوری اسلامی ایران
انتخاب نوشت:
رابرت دنیرو ـ بازیگر سرشناس هالیوود ـ در فیلم زندگی «برنی مادوف»، متهم به کلاهبرداری چند میلیاردی بازی خواهد کرد.
این فیلم که تهیهکنندگی آن را نیز رابرت دنیرو برعهده خواهد داشت، درباره «برنی مادوف» است که پس از کلاهبرداری 41 میلیارد دلاری از هزاران سرمایهگذار در آمریکا، اکنون در زندان به سر میبرد.
به گزارش روزنامه لسآنجلس تایمز، این فیلم بر اساس کتابی با نام «جادوی دروغ؛ برنی مادوف و مرگ حقیقت» مقابل دوربین خواهد رفت.
«دنیرو» که روزهای شلوغی را پیش رو دارد، در پروژهی دیگری قرار است در فیلم «کمدین» به کارگردانی شون پن بازی کند. این فیلم که یک درام اجتماعی خواهد بود، بهار سال آینده کلید میخورد.
«دنیرو» 67 ساله اولین بازیگر سینما نام گرفت که با فیلمی که اکثرا دیالوگهای غیرانگلیسی داشت، موفق به کسب اسکار میشد. او بههمراه «مارلون براندو» که نقش «دون ویتو پیر» را در «پدرخوانده» بازی کرد، تنها بازیگران سینما هستند که برای بازی در نقش یک شخصیت، جایزه اسکار گرفتهاند.
وی سابقه طولانی در بازی در فیلمهای «مارتین اسکورسیزی» دارد و در سال 2008 جایزه «دوربین طلایی» برلین را بهپاس یک عمر حضور جاودانه در سینمای جهان از دستان «اسکورسیزی» دریافت کرد.
دنیرو بزرگترین افتخارات سینماییاش را مرهون بازی در فیلمهای «اسکورسیزی» است. وی برای فیلم «راننده تاکسی» نامزد اسکار شد و دومین جایزه اسکار خود را با فیلم «گاو خشمگین» به دست آورد و در سال 1992 با فیلم «تنگه وحشت» برای ششمینبار نامزدی اسکار را تجربه کرد.
دنیرو تاکنون در 80 فیلم سینمایی بازی کرده و افتخارات فراوانی به دست آورده است. وی در سال 1981 برای فیلم «گاو خشمگین» بهترین بازیگر مرد جوایز گلدن گلوب شد، در سال 1993 شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز را گرفت، در سال 2000 جایزه یک عمر دستاورد سینمایی سنسباستین را گرفت و در سال 2008 جایزه مشارکت چشمگیر در صنعت سینما را از کارلوویواری دریافت کرد.
مهر به نقل از پایگاه میدل ایست آنلاین نوشت: دهها تونسی که در راس آنها برخی شخصیتهای سیاسی حضور داشتند با برپایی تظاهرات در برابر سفارت قطر، به دخالتهای دوحه در امور کشورشان اعتراض کردند.
تظاهرات کنندگان شعارهایی علیه "شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی" امیر قطر سر دادند و یکی از تظاهرات کنندگان تلاش کرد که وارد سفارتخانه قطر شود که نیروهای امنیتی و ارتش که تدابیر شدیدی در اطراف سفارت ایجاد کرده بودند مانع آن شدند.
"عصام الراجحی"موسس جمعیت موسوم به جوانان انقلاب گفت : قطر از طریق شبکه الجزیره می کوشد که سیاستهای خود را در تونس پیاده کند و به دخالت آشکار در امور داخلی کشور ما می پردازد.
وی افزود: قطر به گونه ای رفتار می کند که گویا کشوری قوی است، اما تونس کشوری دارای حاکمیت است هر آنچه قطر در لیبی انجام داده است، کافی است.
الراجحی تصریح کرد: ما در برابر سفارت قطر تجمع کرده ایم تا اعلام کنیم که تونس نیازی به سرمایه گذاری قطر ندارد، زیرا دوحه می خواهد رشوه بدهد، اما مردم تونس رشوه قبول نمی کند.
خاطر نشان می شود قطر بر دخالتهای گسترده در امور داخلی کشورهایی چون تونس و لیبی، از طریق شبکه الجزیره به جنگ روانی و تبلیغاتی گسترده خود علیه سوریه و تبلیغ گروههای مسلح تروریستی در راستای همسویی با سیاستهای غربی ها به ویژه آمریکایی ها ادامه می دهد.
تغییر و تحولات همیشه با عبرت اموزی برای بشر است. اگر انسان به انچه که دین وانبیای الهی گفتند و مسیر صحیح را پش روی پای بشر گذاشتند عمل نمایند به یقین به فلاح و رستگاری دست پیدا خواهد کرد. این از سنت های لایتغیر الهی است. نظامهای سیاسی –اجتماعی نیز مشمول این سنت الهی هستند. فراز و فرود نظامهای سیاسی همانند آن چه که در قانون خلقت امده تابع اسباب و مسبباتی است که به گفته معصوم ذات مقدس احدیت ابا دارد از اینکه امور تکوینی در غیر از مجراهای طبیعی اش در عالم ماده وتکوین جریان یابد(ابی الله ان یجری الامور الا باسبابها).
تحولات کشورهای منطقه و بروز انقلابات بیش از پیش تحلیلگران سیاسی را به عبرت های سیاسی فرا می خواند. مخصوصا ان تحلیلگرانی که در صددند تا با نگاهی به گذشته تاریخ مرز و بومشان؛ افق اینده را بر اساس تجربه اندوزی از گذشته ترسیم کنند. به سخن دیگر عبارت "گذشته چراغ راه آینده است" بهترین و گویاترین عبارت برای این منظور است.
از این رو این سوال مطرح است که آیا نظامهای سیاسی از حوادث منطقه درس عبرت می گیرند و یا کماکان بر طبل خود محوری حاکمانشان می کوبند و روزی به اراده ملتها تن در خواهند داد که بر آن فایدهای متصور نیست. به نظر می رسد از قبل این انقلابات در منطقه، عبرتهایی خود را می نمایاند که می تواند از سوی سیاستمداران برای گرفتار و مبتلا نشدن به سرنوشت سیاسی دیکتاتورهای منطقه مورد توجه و اهتمام ویژه قرار گیرد. این عبرتها عبارتند از:
یک نویسنده اسرائیلی از تلاش رژیم صهیونیستی برای ترور پادشاه اردن پرده برداشت.
به گزارش ایسنا رژیم صهیونیستی در جدیدترین جنایتها و تلاشهای خصمانه خود علیه امت عربی و اسلامی، سعی در ترور ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن و ایجاد تحولات واقعی در تاریخ منازعه عربی ـ صهیونیستی و فراهم کردن زمینه ایجاد وطن جایگزین فلسطینیان در اردن را دارد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جدعون عوفر از نویسندگان برجسته روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت در مقالهای خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه ملک عبدالله یک فرد دارای روابط سرد با غرب و اسرائیل است، ترور وی می تواند نتایج فوقالعاده مهمتری به دنبال داشته باشد.
عوفر همچنین از تلاشهای تلآویو برای نسبت دادن این ترور به عوامل ترور اردنی و به ویژه عشائر بدوی این کشور به منظور خلاص شدن از دست جنبشهای ملی گرای مرتبط با این گروهها و ترور شخصیتهای آنها خبر داد.