« دو سال پیش، از درون جنبش اعتراضی این صدا شنیده می شد که امریکا باید مواظب باشد طوری عمل نکند که عامل و حامی اصلی این جنبش جلوه کند، چون در آن صورت اعتبار جنبش و امنیت هواداران آن به خطر می افتد.»
این ادعای هیلاری کلینتون در گفت و گو با شبکه فارسی زبان انگلیس نه تنها پرده از حمایت ایالات متحده آمریکا از سران فتنه و پشتیبانی مستمر از این جریان برمی دارد بلکه روی دیگر سکه جنگ نرم علیه ایران را نشان می دهد وآن فتنه هایی است که دوران طفولیت خود را طی می کنند و درآینده ای نه چندان دور به رشد و نمو می رسند تا شکست های قبلی این دولت را در مقابل ملت ایران خنثی کنند.
اینکه حمایت دولت امریکا از یک جنبش در ایران اعتبار آنها را در نزد مردم مخدوش می کند برخلاف تصور برخی، اعتراف ناخواسته ای نبود که کلینتون مرتکب شد بلکه این اظهارات آغازی بر فتنه های جدید است که کاخ سفید برای جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده است.
مقامات این کشور درست در زمانی موضوع سپاه قدس را علم می کنند که با کلید زدن افتراهای نخ نمای شان بحث سفارتخانه مجازی را به راه بیندازند.
کلینتون سناریوی خیالی ترور سفیر عربستان در واشنگتن را طرح کرد و از افزایش فشار تحریم علیه ایران خبر داد و برخلاف تصور برخی که افشای حمایت امریکا از سران فتنه گاف او بوده وی قصد داشت مهره های سوخته خود مثل سران فتنه را فقط قطعه ای از پازل اقدامات و طرح های جدید علیه ایران معرفی کند و با سیاست تهدید و ارعاب بگوید که جنگ نرم دیگری در راه است.
ما از جریان فتنه حمایت کردیم
«دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می آمد از معترضان(جریان فتنه) کرد، از جمله از سایت توییتر خواست که اعمال تغییرات خود را مدتی به تعویق بیندازد، اما در عین حال مراقب بود که زیاده روی نکند.»
هرچند وزیر امور خارجه آمریکا از کمک های مالی و سیاسی خود به جریان فتنه نامی نبرد اما در عین حال ادعا کرد که دولت آمریکا از جریان فتنه حمایت مستقیم نکرده است زیرا «دو سال پیش، از درون جنبش اعتراضی این صدا شنیده می شد که آمریکا باید مواظب باشد که طوری عمل نکند عامل و حامی اصلی این جنبش جلوه کند، چون در آن صورت اعتبار جنبش و امنیت هواداران آن به خطر می افتد.»
خانم کلینتون در حالی از پشت پرده این حمایت ها سخن می گوید که هیچ اشاره ای به فهرست اقدامات فتنه گران نمی کند.
موضوعی که این روزها نقل محافل کارشناسان و تحلیلگران سیاسی شده و از جمله مهدی اقراریان کارشناس مسایل سیاسی که هتک حرمت ساحت مقدس حضرت سیدالشهدا(ع) در روز عاشورا، هتک حرمت بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب، اختلال و مزاحمت در کسب و کار و زندگی مردم و ضربه زدن به اقتصاد کشور، ریختن خون
انسان های مظلوم و بی گناه، ایجاد ناامنی و آشوب در کشور خصوصا در تهران را از جمله اقدامات کاخ سفید در جریان حمایت از جنبش سبز بر می شمارد.
کاخ سفید در حالی از حمایت این کشور از سران فتنه خبر می دهد که از تخریب و غارت اموال عمومی و بیت المال چیزی نمی گوید.
در واقع نمی توان حمایت از گروه های تروریستی و ملاقات های پشت پرده با متولیان طرح براندازی و انقلاب های مخملی را از کارنامه سران فتنه حذف کرد.
وی در گفت و گو با گزارشگر کیهان می گوید: حتی نشانی از کمک های مالی فراوان و اختصاص بودجه و اعتبار 50 میلیون دلاری به مقابله نرم با نظام جمهوری اسلامی ایران را هم نمی توان در حرف هایش سراغ گرفت و بدتر از آن اینکه سران فتنه هنوز نگاهشان به خارج از مرزها دوخته شده و حاضرند برای دستیابی به نظر مساعد دولت های غربی بر آرمان هایشان هم پا بگذارند.
مسافرانی که از قطار انقلاب پیاده شدند
اما علت چشم دوختن به آن سوی مرزها چیست و چرا با وجود خالی ماندن سنگرهای جریان سبز از حمایت های مردمی هنوز سران فتنه چشم انتظار کمک های مالی و نظری از سوی دیگر کشورها هستند.
دکتر غلامعباس کیانی تحلیلگر مسایل خاورمیانه در گفت و گو با گزارشگر کیهان علت اصلی را در گم کردن آرمان ها از سوی سران فتنه می داند.
وی معتقد است: اینان مسافرانی بودند که از قطار انقلاب پیاده شدند علی رغم اینکه زمانی درهمین حکومت بودند اما به علت نداشتن پایه های اساسی در نظریه های شان دچار پارادوکس شدند و نتوانستند موقعیت به وجود آمده را هضم کنند.
دکتر کیانی اضافه می کند: به همین علت بود که سران جنبش سبز متوجه جریان خارجی شدند تا در قدرت باقی بمانند در حالی که فارغ از نگاه اسلامی، رفتار اینان غیرقابل توجیه است چه برسد به اینکه از دید اسلامی و مبانی عالی دینی به این موضوع نگاه کنیم.
این تحلیلگر مسایل سیاسی همچنین تصریح می کند: در هر مقطعی از تاریخ که در مقابل دشمنان ایستادگی کرده ایم آنها مجبور به عقب نشینی شده اند و هرکجا ما ساکت بودیم دشمنان به سمت ما قدم برداشته اند. بنابراین نباید در مقابل این مواضع کاخ سفید ساکت باشیم و نباید در برابر سران فتنه کوتاه بیاییم.
علاوه بر حمایت کاخ سفید و هم پیمانانش از جنبش سبز هیلاری کلینتون حرف های دیگری هم زد و آن تاکید بر عملکرد سپاه قدس بود.
کاخ سفید در هر دوره ای به دنبال یک دشمن فرضی است تا بی کفایتی دولتمردانش را که در حال حاضر منجر به تحمیل فشارهای اقتصادی و سیاسی به مردم این کشور شده را به حساب وجود آن دشمن بگذارد تا کمی اذهان عمومی و جو نامساعد کشورش را آرام کند.
دکتر کیانی در همین رابطه معتقد است: دولت امریکا برای جبران شکست های خود نیاز به یک فرافکنی داشت تا بتواند افکار عمومی را به سمتی غیر از مشکلات این کشور سوق دهد.
اتفاقات تاریخی این واقعیت را آشکار می کند به عنوان مثال دوران جنگ سرد دشمن آشکاری داشتند اما اکنون مجبورند دشمن فرضی بتراشند تا مردم را آرام کنند.
طبیعی است در این برهه از تاریخ دشمن را مسلمانان و در راس آن جمهوری اسلامی ایران معرفی کنند و ذهن ها را به سمت ما ببرند چون تناقضات آنها چه در مبانی نظری و هم در بعد عملی اشکار شده و لیبرال دموکراسی حتی در اداره داخلی مملکت شان با شکست مواجه شده است.
یکی حرکتی انجام دهد تا بیاییم!
یکی دیگر از ادعاهای کاخ سفید که در صحبت های اخیر هیلاری کلینتون هویدا شد نگرانی مردم از تحریم ها و فشارهای اقتصادی به ایران است و اینکه مردم همه اینها را به پای نظام جمهوری اسلامی می گذارند.
اقراریان ضمن اشاره به تاکید کلینتون به حمایت آمریکا از حرکت های مردمی ایران علیه نظام جمهوری اسلامی می گوید: نسل جوان و امروز کشورهای خاورمیانه بهتر از پدران خود آمریکا و رژیم صهیونیستی و اهداف خودخواهانه آنها را می شناسند و دیگر اجازه قدرت یافتن استکبار را در منطقه نخواهند داد. ایالات متحده آمریکا چون در ایران پشتوانه مردمی ندارد هرگز نمی تواند سیاست هایش را در این کشور به اجرا بگذارد.
اقراریان تصریح می کند: به همین علت است که آمریکا در لیبی محتاطانه وارد شد چرا که مردم لیبی طرف مقابل خود را در جبهه جنگ آمریکا می دانند و نکته دیگر عدم حمایت غرب از حاکمان منطقه و سرنوشت قذافی است.
همان اتفاقی که برای شاه مخلوع افتاد به سران کشورهای عربی پیام می دهد که همین غربی ها از شما حمایت نخواهند کرد و تمام این اتفاقات منجر به پر رنگ و روشن شدن وضعیت منطقه می شود.
اقراریان ادامه می دهد: در بخش دیگری وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که دولت آمریکا از مردم ایران به طور جدی حمایت می کند! و اظهار داشت تحریم ها برای ترغیب ایران به تغییر رویه اعمال می شود.
وی معتقد است: هنوز مقامات آمریکایی خود را صاحب جایگاه در میان ملت ایران می دانند و همه این تقصیرها را به گردن دولت می اندازند اما مردم ما همه این مسایل را می دانند و حاضر نیستند در قبال خشنودی آمریکا از آرمان هایشان بگذرند.
به همین علت دکتر کیانی پیش بینی خود از آینده ایالات متحده امریکا را غرق شدن این کشور در مشکلات داخلی می داند که گریزی هم از آن نخواهد داشت حتی این فرافکنی ها مثل تروریسم نشان دادن ایران کمکی به آن ها نخواهد کرد.
آغاز تحرکات تازه آمریکا
تحرکات تازه غرب علیه ایران در حال شکل گیری و اجرا است.
اقداماتی که نشان از شکست طرح حملات نظامی و سیاسی آمریکا و اسرائیل در تقابل با ایران دارد و فتنه ای به مراتب بدتر از حرکات خرداد سال 88 دارد.
از جمله راه اندازی سفارتخانه مجازی آمریکا برای ایران که کلینتون در صحبت هایش بدان تاکید کرد و گفت: تحریم ها علیه ایران به این خاطر است که روشنفکران و تحصیل کرده های بانفوذ در ایران دیر یا زود به فکر انجام اصلاحات و تغییرات در داخل ایران بیفتند.
این اظهارات او اگرچه پیش از این از سوی ملت ایران و در جریان پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم پاسخ داده شد اما لاریجانی رییس مجلس نیز در همین رابطه معتقد است:« اگر کلینتون منتظر جنبش داخل ایران است باید بداند که همین جنبش های منطقه نتیجه انقلاب اسلامی ایران است چرا که انقلاب ایران انقلابی پرتحرک است و اگر آنها تصور می کنند با مشابه سازی می توانند در ایران کاری صورت دهند، باید بدانند که دچار سوءتفاهم هستند.»
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین درباره پیشنهاد راه اندازی یک سفارتخانه مجازی برای ایران از سوی آمریکا نیز تصریح می کند: راه اندازی سفارتخانه مجازی آمریکا برای ایران نشانه ضیق سیاسی آمریکاست و
این گونه حرف ها موجب وحدت ملی بیشتر ایرانیان می شود.
دیگر اقدامی که از سوی برخی نظامیان آمریکایی مطرح می شود روی آوردن به اقدامات سخت علیه ایران است که خبرگزاری فرانسه از پیشنهاد ترور مسئولان و سران ایران مخصوصا شخصیت هایی در سپاه پاسداران خبر می دهد.
مهدی اقراریان این نقشه شوم کاخ سفید را به دنبال سیاست جنگ طلبانه در عراق و افغانستان و این روزها در پاکستان می داند و در این رابطه به گزارشگر کیهان می گوید: تشکیل اتاق فکر در سوریه برای ایجاد فتنه در این کشور در حالی که ساختاری متفاوت در جریان مقاومت دارد بخشی از اتفاقاتی است که سران غربی ترتیب دادند تا مسیر انقلاب های مردمی منطقه را منحرف کنند. وی ادامه می دهد: طبیعی است غربی ها آرام و قرار ندارند چرا که منافع غرب در منطقه به خطر افتاده است به همین علت حتی تلاش می کنند تهمت های عجیب و غریبی مثل ترور سفیر عربستان ترتیب بدهند تا بتوانند طرح ترور افرادی از نظام جمهوری اسلامی را تعقیب کنند