هر جا بحثی از ازادی بیان است و رهایی از بند عده ای سینه چاک فوری برپا می شوند و پرچم امریکا را بلند می کنند و از این کشور به عنوان نماد دمکراسی در دنیا نام می برند . شیفتگان سرزمین گاو چران ها مدعی هستند که در امریکا هر کس اعتقادی دارد و اعتقادش محترم است و از همه مهم تر نشر عقاید برای همه ازاد است . مردم صاحبان واقعی کشور هستند و تمام بن بست ها در این سرزمین اتوبانی پهناور است . وقتی شوروی فرو ریخت لیبرالیسم چنان به خود بالید و غره شد که گویی تا ابد جاودانه خواهد شد . ولی ناغافل زنگ تزلزل سرمایه داری نیز گوش عالم را کر کرد. مردم به خیابان ها ریختند چون درقله ی مردم سالاری می خواستند نظرات خود را اعمال کنند به وال استریت آمدند و معترض شدند که چرا باید سرمایه ی کشور ما به دست عده ای معدود بی افتد و آنها برای اینده ما تصمیم بگیرند ؟؟؟
این اعتراضات چون از راه مسالمت آمیز راه به جایی نرسید به جنبش تسخیر وال استریت مبدل شد . این اتش دامان دیگر ایالت ها را هم گرفت و این روز ها کالیفرنیا بیش از جاهای دیگر در نار خشم معترضین می سوزد . از روز اول اعترضات تا امروز نزدیک به 7 هزار نفر در سراسر امریکا بازداشت شده اند . مجازاتشان اگر برای چند سال حبس نباشد قطع شدن بیمه و حقوق بی کاری و بسیاری از مزایای شهروندی است . و جرمشان اعتراض به حال امروز مردم .
به راستی دمکراسی غرب به یک دیکتاتوری مبدل نشده است ؟
اگر صاحب رسانه ای قوی بودیم این روز ها تلافی فتنه 88 را سرشان در می آوردیم تلافی کار هایی که انان با امنیت نظام ما کردند . عده ای سر سپرده شدند ، مردم حق طلب و تمام سازمان های حقوق بشر پشت سرشان و حالا در خود امریکا معترضین به اوضاع اجتماعی و اقتصادی شدند اشوب گر و اغتشاش گر ؟؟؟
چرا مجامع حقوق بشر سکوت کرده اند ؟ چرا برای این روز های امریکا تریبون های اتیشین ندارند و نطق های پر دود خود را در کوره ی سکوت می سوزانند . پیش بینی اینده ی پر غبار امریکا بسیار سخت است ولی چیزی که به ذهنم می رسد تنها این است که گاوی که برای حمله ی به کشور های دیگر تربیت شده بود این روز ها خود امریکا را شاخ زاده و این یعنی نماد دمکراسی در سراشیبی دیکتاتوری افتاده است .