راستی می شود برای تنویر افکار عمومی بفرمایید به جز حضور در شهرک سینمایی دفاع مقدس چقدر در خط مقدم تشریف داشتید که اینچنین به خود حق میدهید دیدههای عینی دیگران در جنگ را نفی کنید و فقط شنیدههای خود را حق بدانید...»
به گزارش جهان به نقل از رجا ظاهراً قرار نیست جنجالی که فرجالله سلحشور با مصاحبهی اخیرش در سینمای ایران به راه انداخت، به این زودیها ختم به خیر شود. بعد از سر و صدای زیادی که رسانههای جریان روشنفکری دربارهی این مصاحبه و اظهارات صریح سلحشور بهراه انداختند و نامهی پنج تن از بازیگران زن سینمای ایران به وی و متعاقباً عذرخواهی او از جامعهی بازیگران زن سینمای ایران و همچنین تصحیح سخنانش در خبرگزاری فارس، انتظار میرفت که حاشیههای این ماجرا به اتمام رسیده باشد، اما مسعود دهنمکی با نامهی تند و تیزش خطاب به سلحشور، باز هم این داستان را به صدر اخبار فرهنگی این روزهای ایران برگرداند.
دهنمکی روز پنجشنبه نامهای انتقادی خطاب به سلحشور در وبلاگ شخصیاش قرار داد که هنوز زمان زیادی از آن نگذشته، به تیتر اصلی تعداد زیادی از روزنامهها و سایتها تبدیل شد و موجب احیای مجدد ماجرای رو به فراموشی سخنان سلحشور در رابطه با سینمای ایران شد.
وی در ابتدای این نامه در انتقاد به موضعگیری سلحشور نسبت به ماجرای بازی آنجلینا جولی در اخراجیهای4 که از اساس دروغی بیش نبود و جزو تبلیغات مرسوم چند سال اخیر سینمای ایران به حساب میآمد، نوشت: «دفعات قبل که حضرتعالی خود را در جایگاه مدعی العمومی اهالی جبهه و جنگ میگذاشتید و به جای نقد با ادبیات سخیف به بنده و فیلم حمله می کردید، با خود می گفتم شاید کثرت حضور و بازی در فیلمهای دفاع مقدس و صحنههایی که ایفای نقش کردهاید، حضرتعالی را دچار توهم کرده و خود را همه جبهه و جنگ، باور کرده اید و هنوز از حس بازی خارج نشده اید وگرنه اگر ذره ای نسبت به شهیدانی که نقششان را بازی می کردید، شناخت داشتید، لابد می دانستید که در جبهه گردان میثمیها هم بودهاند. (شما را ارجاع می دهم به خواندن کتاب کوچه نقاشها و یا کتاب حر انقلاب زندگینامه شهید شاهرخ ضرغام)
راستی می شود برای تنویر افکار عمومی بفرمایید به جز حضور در شهرک سینمایی دفاع مقدس چقدر در خط مقدم تشریف داشتید که اینچنین به خود حق میدهید دیدههای عینی دیگران در جنگ را نفی کنید و فقط شنیدههای خود را حق بدانید...»
این بخش از سخنان دهنمکی به دلیل سخنانی بود که سلحشور چندی قبل در مصاحبه با روزنامه تماشا بیان کرده بود. وی در آن مصاحبه گفته بود: «امثال دهنمکی چون گمان میکنند مذهبی هستند و سر از کار مملکت در میآورند و جبهه و جنگ را درک کردهاند، متأسفانه چنین خطاهایی میکنند. متأسفم آقای دهنمکی زنی را به ایران دعوت کرده که همه عالم او را به بدکارگی میشناسند و او فساد و هرزگی را را در همه آثارش به نمایش می گذارد. آقای دهنمکی برای ساخت فیلمی دینی و اخلاقی از جولی استفاده میکند؟ این خانم سالم است؟ این خانم میتواند در سینمای دینی بازی کند؟ لابد چون اقای دهنمکی گفته، اشکال ندارد اگر کارگردانهای دیگر چنین غلطی می کردند، آنها را به صلابه نمیکشیدند؟ البته آقای دهنمکی شهدا و بسیجیان مارا یک مشت لات و چاقوکش و فاسد نشان میدهد. لابد چون آقای دهنمکی هستند، اشکال ندارد.»
اخراج محسن سازگارا از صدای آمریکا قطعی شد.
به گزارش جهان به نقل از کیهان،در حالی که طی چند ماه گذشته، حضور سازگارا در بخش فارسی صدای آمریکا کمرنگ شده بود، گزارش ها حاکی است عذر نامبرده خواسته شده است. وی به فهرستی از اخراجی ها پیوست که شامل جمشید چالنگی، کوروش صحتی، رودی(رودابه) بختیار و احمد باطبی نیز می شود.
به گزارش پایگاه اپوزیسیونی رادیو کوچه «در پی تسویه حساب های ماه های گذشته در صدای آمریکا، اینک خبر می رسد محسن سازگارا از روز جمعه، 28 اکتبر، از حضور در صدای آمریکا و برنامه تفسیر خبر منع شده است. او که از چند سال پیش تاکنون به همراه علیرضا نوری زاده، در برنامه تفسیر خبر بخش فارسی به تحلیل می پرداخت، از هفته جاری از حضور در این برنامه و صدای آمریکا منع شده است. برخی منابع کنار گذارده شدن سازگارا را بعد از چهار سال از بخش تفسیر خبر به دستور مستقیم رامین عسگرد مدیر بخش فارسی می دانند. وی بنا بر روال چهار سال گذشته جهت هماهنگی زمان برنامه و حضور در تفسیر خبر با مسئول هماهنگی تماس گرفته که وی اشاره کرده نام شما در لیست مهمانان امروز نیست و با پیگیری مشخص شده شخص مدیر بخش فارسی نام وی را از لیست حذف کرده است. بنابر شنیده ها، عسگرد اعلام کرده است که از این پس میهمانان برنامه را خود وی انتخاب خواهد کرد.»
سازگارا، نوری زاده و مخملباف در اوج فتنه سبز خود را سخنگویان جنبش در خارج کشور معرفی کردند و با زدن به سیم آخر به انواع رفتارهای انتحاری غیرموقر و مبتذل روی آوردند شاید که در این میان به موقعیتی نزد آمریکایی ها برسند اما فروکش کردن آتش فتنه و شکست بی سابقه فتنه گران، ارزش واقعی این 3 نفر را برای محافل آمریکا درگیر در پروژه براندازی نشان داد. به همین دلیل نیز این 3 نفر با بایکوت و بی محلی روزافزون مواجه شده اند.
سازگارا در ایران جزو تیم گرداننده نشریات زنجیره ای به شمار می رفت اما پس از خروج از کشور، تبدیل به بازیچه صدای آمریکا شد و اواخر آن قدر متوهم شده بود که با پیشنهادهای مضحک- زدن اتو به برق و...- خیال می کرد در قواره های تئوریسین کودتای مخملی و فرمانده عملیات ظاهر شده است. ظاهرا مقامات آمریکایی به رامین عسگرد گفته اند اندکی از باد او را خالی کنند
سایت خبری تابناک نوشت : یکی از تهیهکنندگان شبکه 3 سیما در حال آمادهسازی سریالی به نام «مسیر انحرافی» است؛ مجموعهای که فیلمنامهاش برگرفته از سریال آمریکایی «لاست» است؛ سقوط هواپیما، زندگی در یک جزیره و... . شنیدههای «تابناک»، حاکی است، هزینه ساخت این سریال ایرانی بالا بوده و از معدود سریالهای پرهزینه داخلی به شمار میرود. نکته قابل تأمل اما اینجاست که چرا با صرف چنین هزینه بالایی، باید فیلمنامه کپیبرداری شدهای در اختیار این تیم فیلمساز قرار گیرد؟!
رییس دادگستری شهرستان ساوه گفت: همانطور که بعضی از رفتارها، تمامیت جسمانی دیگری را به خطر میاندازد، برخی از رفتارها نیز موجب خطر بر ضد شخصیت معنوی افراد دیگر میشود.
به گزارش ایسنا، رضا شاکرمی، با اشاره به موضوع تعرض و مزاحمت برای اطفال و زنان در معابر و اماکن عمومی افزود: نمونهای از این رفتارها مزاحمت و تعرض به افراد به خصوص تعرض و مزاحمت برای اطفال و بانوان است که قانونگذار به لحاظ ویژگی جسمی و روحی و روانی آنان و به جهت فراهم کردن موجبات سلامت تأمین جانی و اخلاقی و تربیتی برای افراد مزاحم و تعرض مجازات تعیین کرده است.
وی افزود: ماده 619 قانون مجازات اسلامی اشعار داشته هر کس در اماکن عمومی یا معابر، متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان شود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین کند به حبس از دو تا شش ماه و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تعرض به معنای دست درازی کردن و احتمالاً مزاحمت جسمانی مراد است، تصریح کرد: مزاحمت به معنای به زحمت و رنج انداختن است و کسی که با رفتار و کردار خود اطفال و زنان را به زحمت انداخته و یا ایاب و ذهاب آنان را محدود سازد.
وی بیان کرد: توهین شامل حرکات، گفتار، رفتار و اعمالی است که موجب تخفیف و تحقیر طرف شود و ملاک تشخیص اینکه چه الفاظ و اعمالی و حرکاتی توهین تلقی میشود، عرف است و احراز آن با دادگاه است. مزاحمت و تعرض ممکن است در اماکن عمومی مثل مهمانخانه، هتل، کافه، رستوران، مسافرخانه، پانسیون، قهوه خانه، مساجد، ورزشگاه و ... باشد. در داخل اماکن یا معابر ممکن است اماکن دیگری وجود داشته باشد مانند باجة تلفن عمومی، تاکسی، اتوبوس و ... که این مکانها نیز مشمول موضوع هستند. ممکن است چنانچه مردی در معابر عمومی زنی را بدون به کار بردن لفظ یا الفاظی و یا حرکاتی تعقیب کند و مسلم شود که قصد مزاحمت دارد و هدف وی از تعقیب مزاحمت است و عرفاً هم عنوان مزاحمت بر آن صادق باشد، این عمل قبیح جرم است و در این مورد فرقی نمیکند که مرد لفظی به کار برده باشد یا خیر.
وی ادامه داد: لازم به یادآوری است که اصولاً فریادها و جارو جنجالهای توهین آمیز نسبت به افراد مشمول جرم توهین نسبت به افراد است. لکن سر و صداهای غیر متعارف که به ویژه شب هنگام در آرامش افراد اخلال ایجاد میکنند موضوع جرایم بر ضد آرامش افراد است.
روایت است که خداوند فرشتگان را فرمان داد که در زمین براى او خانهاى بسازند تا هر که از فرزندان آدم گناه کند، بر گرد آن طواف کند.
به گزارش مهر زمان بناى کعبه به درستى روشن نیست. احادیث و اقوال مورّخین به دو دسته کلى قسمت مى شود.
دسته نخست مى گویند: حضرت ابراهیم کعبه را ساخته و پیش از ایشان خانه اى با نام کعبه نداشته ایم. دسته دیگر معتقدند که کعبه پیش از حضرت ابراهیم علیه السّلام ساخته شده و ایشان آن را تجدید بنا کرده اند. بسیارى از این دسته، بانى بیت را حضرت آدم علیه السّلام مى دانند.
براى جمع میان دو قول مى توان گفت که کعبه توسط حضرت آدم علیه السّلام و در موضعى از پیش تعیین شده ساخته شد، ولى با طوفان نوح از بین رفت. پس با راهنمایى خداوند و به دست ابراهیم علیه السّلام این بنا تجدید و مراسم عظیم و مناسک و عبادت بزرگ حجّ به آن حضرت تعلیم شد.
به عبارت دیگر، حضرت ابراهیم نقشى هم پایه حضرت آدم علیه السّلام در حیات کعبه دارد.
آغاز کعبه
پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله : خداوند جبرئیل را نزد آدم و حوا فرستاد و به آن دو فرمود: براى من خانه اى بسازید. جبرئیل برایشان نقشه کشید. آدم حفر مى کرد و حوّا (خاک را) منتقل مى کرد، تا به آب رسید. از زیر آن ندا آمد: بس است اى آدم! پس چون خانه را ساختند، خداوند به او وحى فرمود که برگرد آن طواف کند و به او گفته شد: تو اولین کسى و این اولین خانه است. سپس قرنها گذشت، تا آن که حضرت نوح آن را دیدار کرد، بعد قرنها گذشت، تا آن که حضرت ابراهیم، پایه هاى آن را برافراشت.