نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشجویان شبانه نمیتوانند در خوابگاه مسقر شوند، ادامه داد: در این نامه منعکس شده که این دانشجو جزء دانشجویان شبانه دانشگاه امیرکبیر بوده است؛ این دانشجو اصرار داشته است که از خوابگاه استفاده کند و مدتی هم در مسجد دانشگاه اقامت داشته است؛ اما پس از مدتی بعضی از دانشجویان میپذیرند که خانم زنگنه در خوابگاه آنها اقامت داشته باشد.
وی افزود: در یکی از روزها این دانشجوی فوت شده از حمام کارگران و کارمندان این دانشگاه که در زیر زمین قرار دارد، استفاده میکند؛ البته قبل استفاده از این حمام کارگران برای باز شدن لوله فاضلابها از مواد شیمیایی استفاده کرده بودند در حالی که این مواد شیمیایی برای باز شدن لولهها نبوده و مختص به کار دیگری مانند تهویه بوده است.
نماینده مردم در مجلس بیان کرد: این خطا توسط دو کارگر این دانشگاه انجام شده و همین خطا باعث وقوع چنین فاجعهای شده است.
عباسپور تهرانی فرد گفت: وزارت علوم در حال رسیدگی به خطای این افراد است زیرا این دو کارگر از مواد پاک کنندهای که برای دستگاههای شوفاژ و تهویه بوده برای باز شدن لولههای حمام استفاده کردهاند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، گفت: مسئولیت این کار برعهده وزارت علوم است که این وزارتخانه نیز در حال پیگیری این موضوع است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: گزارش این حادثه به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه شده است و کمیسیون این گزارش را پیگیری خواهد کرد و نتیجه آن را به اطلاع عموم خواهد رساند.
آمنه زنگنه، دانشجوی ورودی سال 89 دانشگاه امیرکبیر تهران در مقطع کارشناسیارشد رشته پلمیر روز دوشنبه از نمازخانه دانشگاه که به دلیل نبود خوابگاه در آنجا اسکان داشته است، به حمام دانشگاه امیرکبیر مراجعه میکند و بعد از حدود سه ساعت یکی از دانشجویان او را در وضعیت بیهوشی در کف حمام یافته و با کمک سایر دانشجویان آمنه به بهداری منتقل میشود. در معاینه اولیه علت بیهوشی گاز گرفتگی اعلام میشود.
استنشاق گازی متصاعد شده از اسیدی که مسوولان فنی دانشگاه به منظور باز کردن گرفتگی لولههای فاضلاب در لولهها ریخته بودند. البته آنها از اعلام این موضوع به دانشجویان امتناع کرده بودند و آمنه و سایر دانشجویان بدون اطلاع از این موضوع فعالیتهای روزمره خود را انجام میدادند. بهداری دانشگاه هم فاقد تجهیزات تنفسی و اکسیژن بوده و به همین دلیل این دانشجو به بیمارستان فیروزگر منتقل میشود.
با وجود این اقدامات درمانی مسوولان بیمارستان اعلام کردند که دانشجوی دختر سه ساعت قبل در حمام خوابگاه دانشگاه فوت شده است.
دبیرستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: اختلاف افکنی میان کشورهای اسلامی از اهداف و برنامه های صهیونیست هاست و متاسفانه آمریکا و عربستان هر دو در این تله گرفتار شده اند.
دکتر محمدجواد لاریجانی که در صدر یک هیأت عالیرتبه حقوق بشری در نیویورک به سر می برد در ادامه تشریح کرد: حیات صهیونیست ها در ایجاد تنش میان کشورهای اسلامی در منطقه است و آنها این بار برای ایجاد این تنش حتی آمریکایی ها را نیز به دام خود گرفتار کردند.
مشاور اموربین الملل قوه قضائیه با تاکید براینکه، کارشکنی های صهیونیست ها، مهم ترین مانعی بوده که سبب شده است آمریکایی ها بیش از سی سال به سیاست های خصمانه خود علیه ایران ادامه دهند گفت: آمریکایی ها با مطرح کردن اتهام توطئه ترور سفیر عربستان توسط ایران دقیقا راهی را رفتند که صهیونیست ها می خواستند و از آن بدتر این است که برادران سعودی ما نیز این دروغ را باور کنند.
لاریجانی درباره تهدید های اسرائیل و آمریکا علیه ایران گفت: زبان تهدید زبان ضعف است. اسرائیل و آمریکا اکنون در ضعیف ترین وضعیت خود در منطقه هستند. کسی که قوی است تهدید نمی کند. کسانی که فکر و خیال تعرض به ایران را دارند می دانند که اگر شروع کننده ماجراجویی علیه ایران باشند تمام کننده آن نخواهند بود.
او در ادامه به آمریکا و عربستان توصیه کرد که گول اسرائیل را نخورند و اینگونه منافع و آبروی خود را با اسرائیل گره نزنند چرا که اسرائیل رژیمی است که اساسا حیات خود را در وجود تنش و مناقشه می بیند.
لازم به ذکر است که روز سه شنبه متن پیش نویس قطعنامه ای از طرف آمریکا و عربستان در محکومیت اتهام توطئه ترور سفیر عربستان سعودی در دبیرخانه سازمان ملل ثبت و توزیع شد که با واکنش نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل مواجه شد.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در خبری پیرامون حضور نیروهای آمریکایی در خلیج فارس نوشت: «لئون پانتا در واکنش به انتقاد جان مک کین، سناتور جمهوریخواه در کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا گفت: ما بیش از 40 هزار سرباز در منطقه خلیج فارس باقی خواهیم گذاشت. ما به هیچکجا نمی رویم.»
بر پایه این گزارش، پیشتر، سناتور جان مک کین، رهبران آمریکا را در زمینه عقبنشینی نیروها به طور شتابزده از عراق متهم کرده بود.
این سناتور آمریکایی مدعی شده بود: «این عقبنشینی بر روند ثبات عراق و منافع ملی آمریکا تاثیر منفی خواهد داشت.»
بر اساس توافقنامه سال 2008 که میان عراق و آمریکا امضا شد، نیروهای آمریکایی باید تا پایان سال جاری این کشور را ترک کنند. در حال حاضر نزدیک به 47 هزار سرباز آمریکایی در عراق مستقر هستند.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا 29 مهر(21 اکتبر) از خروج کامل نیروهای نظامی این کشور از عراق تا پایان سال جاری میلادی خبر داده بود.
با این حال، مقامهای سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) اعلام کردهاند، برنامههای این سازمان تحت نظارت فرماندهی عملیات مشترک نیروهای ویژه و دیگر سازمانهای نظامی این کشور در عراق سالها ادامه خواهد یافت.
این درحالی است که آمریکا و انگلیس در سال 2003 به بهانه از بین بردن سلاحهای کشتار جمعی رژیم صدام به عراق حمله کردند، اما کمی پس از آن فاش شد که نه تنها عراق هیچ سلاح کشتار جمعی را مخفی نکرده بود، بلکه آمریکا و انگلیس پیش از تهاجم نظامی از نبودن چنین جنگافزارهایی در عراق آگاه بودند.
بنا بر این گزارش، "کاترین اشتون" در پایان نشست وزرای امورخارجه اتحادیه اروپا، اظهار داشت: «با آقای "سعید جلیلی" در چارچوب آمادگی برای آغاز مذاکرات در تماس بودم، و از چند هفته پیش گفتیم که پیشنهادهایی را برای مذاکره بر روی میز قرار داده ایم.»
"اشتون" تاکید کرد: «ایران اکنون می تواند برای مذاکره درباره این پیشنهادها و پیشنهادهای دیگر قدم پیش بگذارد و من منتظر پاسخ ایران در خصوص این موضوع هستم.»
وی افزود: «وزرای امورخارجه] اتحادیه اروپا[ امروز راه های دستیابی به موضعی مشترک بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی را که برای ما اهمیت دارد، بررسی کردند.»
"اشتون" ادامه داد: «بیانیه نهایی این نشست اکنون در مرحله آماده سازی برای تبدیل آن به مجازاتهای جدید طی روزها یا هفته های آینده است، تا وقتی که برای تصویب نهایی آنها آماده شویم.»
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز: شبکه دولتی صدای آمریکا 14نوامبر (23آبان) به نقل از "اوباما" گفت: «در ملاقات خصوصی با "نیکولا سارکوزی"، همتای فرانسوی مراتب ناخشنودی ایالات متحده را از رأی فرانسه به عضویت فلسطینیان در" یونسکو"، نهاد اجتماعی- فرهنگی سازمان ملل متحد ابراز کرده است.»
ملاقات خصوصی اوباما و سارکوزی در روز 3 نوامبر در آستانه نشست اقتصادی گروه "20 "G سرخط خبرهای بین المللی شد. گفتگوی این دو رییس جمهوری تصادفا به گروهی از خبرنگاران منتقل شد.
پس از آن، در یک کنفرانس خبری در"هاوایی" از اوباما در مورد این اظهارات سوال شد. وی گفت درباره این قسمت از گفتگو سخنی برای گفتن ندارد. اما افزود نکته اصلی ابراز ناخشنودی وی از فرانسه به دلیل رای مثبت برای پذیرش فلسطینیان در یونسکو بود. این در حالی است که چنین حرکتی موجب قطع بودجه مخصوص این سازمان خواهد شد.
اعضای "یونسکو" عضویت فلسطینان در این سازمان را به سرعت پذیرفتند در حالی که اسرائیل، ایالات متحده آمریکا و چند کشور از متحدان این دو کشور به آن رای مخالف دادند.
آمریکا، بودجه هر آژانس سازمان ملل متحد را که فلسطینیان را به عنوان عضو کامل بپذیرد قطع می کند.
گفتنی است، اوباما برای فرار از پاسخگویی در مورد تأیید سخنان سارکوزی که گفته بود: «نمی تواند بنیامین نتانیاهو را تحمل کند، چون او یک دروغگوست.» باز فرافکنی کرده و به موضوع موافقت فرانسه برای عضویت فلسطین در یونسکو اشاره می کند.