سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
(ای کی یوسان)بودیسم را تبلیغ می کرد!؟

معاون پژوهشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) گفت: «ای‌ کی ‌یو سان» که برای مقطع سنی کودکان تولید شده بود به صورت ماهرانه و بسیار دقیق، تبلیغ بودیسم را انجام می‌داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین احمد حسین شریفی در نشست علمی نقد و بررسی عرفان‌های نوظهور که در سالن اجتماعات مرکز آموزشی تخصصی شیعه شناسی حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به گسترش معنویت گرایی در جهان اظهار داشت: امروزه همگان اذعان دارند اسلام و معنویت به ویژه معنویت شیعی به شدت در جهان در حال گسترش است و این مسئله تا جایی پیش رفته که دین اسلام به بی‌رقیب‌ترین دین دنیا تبدیل شده است.
وی با اشاره به گسترش اسلام در غرب افزود: اگر اسلام گرایی با همین شتاب حرکت کند طبق پیش‌بینی‌ها، سال 2070 آمریکا به یک کشور اسلامی تبدیل خواهد شد.
این استاد حوزه ادامه داد: از این آمارها پیش‌بینی می‌شود، آلمان در سال 2045، هلند 2025 به طور کامل اسلامی شده و بیش از 70 درصد مردم فرانسه در سال 2050 مسلمان خواهند شد.
معاون پژوهشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) با ارائه تعریفی از اسلامی شدن تصریح کرد: شاید آن جامعه اسلامی، ایده‌آل ما نباشد، اما به طور کلی روح معنویت اسلامی در این جوامع حاکم شده و کم کم به سوی معنویت آرمانی گام بر خواهند داشت.
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین شریفی با اشاره به اینکه دنیای امروز به سوی معنویت اسلامی با شتاب فراوان در حال حرکت است تاکید کرد: این شتاب و اسلام گرایی باعث هراس جامعه غربی شده و آنها از معنادهی اسلام به زندگی امت خود می‌ترسند، بنابر این در صدد مبارزه با اسلام ناب هستند.
این استاد حوزه به برخی از راه‌های خدشه‌دار کردن اسلام توسط استکبار اشاره کرد و گفت: شبهه پراکنی مهم‌ترین عاملی است که امروز استکبار جهانی به واسطه آن در صدد ضربه زدن به مذهب تشیع بوده و این امر طی دو دهه اخیر بسیار گسترده شده است.
این محقق و پژوهشگر حوزه با بیان اینکه آنها تنها از گسترش اسلام شیعی هراس دارند یادآور شد: هدف اصلی مستکبرین، ایران بوده و بنابر این می‌بینیم که آنها از اسلام عربستانی نه تنها ترسی نداشته، بلکه آن را تشویق و تبلیغ نیز می‌کنند .
وی تقویت گروه‌های صوفی فرقه‌سازی با اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و دین سازی را از دیگر راه‌های استکبار برای ضربه زدن به اسلام عنوان کرد.
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین شریفی به تبلیغ برای کودکان اشاره کرد و گفت: یکی از جنبه‌های ترویج توحید در سطح کودکان جمله «یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ‌کس نبود» است که آنها این جمله را به «یکی بود یکی نبود یک پدر آسمانی بود» در کتابهایشان تغییر دادند.
 
روش ترک اعتیاد «NA» ترویج خود محوری
 
وی نفوذ به مراکز ترک اعتیاد را از دیگر حربه‌های دشمنان بر شمرد و گفت: در تعالیم این افراد آمده است که برای ترک اعتیاد، نه امیدی به خدا و نه امامان است، بلکه تنها باید به «خود» اتکا کرده و هیچ امیدی به دیگران از جمله توسل به ائمه وجود ندارد که این امر خدشه‌دار کردن زیر بنای توحید وامامت می‌باشد و به جای آن مسایلی چون هوا پرستی و خود محوری ترویج می‌شود.
معاون پژوهش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) با بیان اینکه تا دو ماه پیش بیش از 4 هزار و 500 عنوان کتاب در حوزه عرفان‌های کاذب در کشور ترجمه و با تیراژ 194 میلیون توزیع شده است، یادآور شد: برخی از این کتاب‌ها بیش از 60 نوبت چاپ شده و در اختیار اقشار مختلف جامعه از جمله جوانان و دانشجویان قرار گرفته است.
 
نفوذ بهائیت به مهد کودک‌ها

وی نفوذ به مهدکودک‌ها و سریال‌های تلویزیونی را از دیگر شگردهای دشمنان اسلام خواند و خاطرنشان کرد: در همین زمینه شاهد بودیم که چندی پیش در دو استان گیلان و مازندران 25 مهدکودک که مربوط به بهایی‌ها بود شناسایی و تعطیل شد.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین شریفی یادآور شد: در زمینه سریال نیز فیلم «ای‌ کی ‌یو سان» که برای مقطع سنی کودکان تولید شده بود به صورت ماهرانه و بسیار دقیق، تبلیغ بودیسم را انجام می‌داد هرچند که مستقیما اشاره‌ای به این امر نداشتند، اما طرز لباس پوشیدن نشستن، ظاهر و حرکات آنها تبلیغ بودیسم به زبان کودکی بود.
وی تصریح کرد: هم‌اکنون حدود هزار فرقه جدید و وارداتی در کشور شناسایی شدند که برخی از آنها نمایندگی و سایت رسمی نیز با مجوز وزارت ارشاد داشته‌اند.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین شریفی نا واقع گرایی ارزشی، کثرت گرایی، دین ستیزی، معاد ستیزی و لذت گرایی را از جمله مبانی لیبرالیسم ذکر کرد و گفت: تمام این عرفان‌های نو ظهور و وارداتی با نام معنویت گرایی مشغول فعالیت هستند، اما به صورت غیر مستقیم ضربه به دین و معنویت را وارد می‌کنند.


+ نوشته شـــده در دوشنبه 90/8/2ساعــت 9:57 صبح تــوسط مهدی چودن(اطلاعات عملیات) | نظر